Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A páromnak fontosabb a barátság, mint a szerelem, ennek így kell lennie?
Első: azok is vagyunk, de azt mondta, a barátjával jobban egy hullámhosszon van, mit velem és jobban megérti...
Második: képzeld, nem így van.
Ha két ember komolyan együtt tervezi a jövőjét, együtt akarja leélni az életét, nem szabadna így lennie.
De ti még nagyon fiatalok vagytok, nem csodálom, hogy a barátod kicsit tini ésszel gondolkodik még.
Nem elfelejteni kell őket, hanem mondjuk nem minden pénteken haverokkal sörözni amig a párod otthon ül egyedül....látszik neked sem volt még barátnőd, utolsó előtti...
Nekünk szerecsére közös a baráti körünk, ezért ilyen nincs, mert vagy együtt megyünk, vagy sehogy....szóval a normális az ha fel sem merül a barátodban hogy ő egyedül menne, nélküled....miért kéne megtiltania pl h vele menj?
Természetesen fontosak a barátok...de pl nekem párom a legjobb barátom, szóval mindenki más csak utána jön és fordítva is igy van
nekem van 1 haverom a nőjének már az is baj,ha havonta egyszer eljön haverokkal iszogatni egyet.
mondjuk az a csaj nem normális,dehát ez nyílt titok
Az ha elmegy olyan helyre, ahol csak fiúk isznak nagyon ritkán az nem baj. Nekünk is egy a társaságunk, így nincs ezzel probléma, én is imádok elmenni iszogatni és jól érzeni magam. Viszont a legjobb barátja nem bír, soha nem hívott még sehova 4 év alatt, de ez van, majd később megszokik vagy megszökik (:DDDDDD).
Viszont ha folyamatosan ott van és soha nem akar veled lenni, ha valahol iszogatnak, az már nem normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!