Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Normális az, hogy csak annyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális az, hogy csak annyi a célom, hogy legyen egy barátnőm aki tiszta szívéből szeret?

Figyelt kérdés
Jelenleg a munkámon kivűl semmilyen elfoglaltságom sincs és jelenleg nem érdekel semmi csak azt szeretném, hogy legyen barátnőm aki szeret és jól érzem magam vele. Szeretném ezt kimutatni hogy ne tünjek unalmasnak.
2015. jún. 2. 02:42
 1/8 anonim ***** válasza:

Normális. Ahogy teljesül ez a vágyad, akkor úgyis jön a következő igényed. :)

Pl. Maslow piramisában is lentebb helyezkedik el a szeretetre való igény, mint például az önbecsülés és az önmegvalósítás igénye.

2015. jún. 2. 02:53
 2/8 A kérdező kommentje:
Úgy érezném magam teljesnek ha megtalálnám a páromat. Most neten próbálkozok, mert őszintén semmilyen hobbiba nincs kedvem belekezdeni és még nem találtam meg azt amiben igazán jó vagyok.
2015. jún. 2. 03:01
 3/8 anonim ***** válasza:

azért én nem jelentettem volna ki ilyen egyértelműen, hogy igen , normális. első szabály, hogy sose higgy el semmit egy pszichológusnak, mert szerintük minden normális, azon egyszerű oknál fogva, mert senki sem az.

egyébként valószínűleg azért érzed így, mert nincs előrejutási opciód a munkahelyeden, sem hobbid, se semmi. adja magát, hogy akkor kell egy csaj, akivel eljátszol. én azért javasolnám a hobbikeresést, illetve a karrierépítést a csajozással azonos szinten kezelni. minél inkább fő projekté válik egy nő, annál nagyobb eséllyel esel pofára. a hülye piramosakat meg felejtsd el.

2015. jún. 2. 04:34
 4/8 anonim ***** válasza:
Nincs egy épkézláb célod az életben, gyakorlatilag csak lebegsz a semmiben. Ez így kicsit nyakatekert módja a dolognak. Nő legyen a talpán akinek egy ilyen férfi kell
2015. jún. 2. 07:14
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem, mert az is kritérium kéne legyen, hogy te is szeressed ugyanúgy!:)
2015. jún. 2. 07:19
 6/8 A kérdező kommentje:

Szeretném én is szeretni persze, úgy lehetek teljesebb.

#4 Ezekkel a célkitűzéses dolgokkal hagyj békén ezt az egészet teljesen másképp látom, olvasd el a Weöres Sándor A célról című versét, én aszerint élek.

2015. jún. 2. 07:36
 7/8 anonim ***** válasza:

Elolvastam, tehát igazolod amit a 4. válaszban írtam. Grat.

Nem az a lényeg, hogy mik és mekkora céljaid vannak, hanem hogy ez alapján csak egy szenvedő lúzer vagy. És egy ilyen nem kell senkinek. Bármennyire fáj, így van. Egy nő nem felépíteni akarja a férfit (jellem, személyiség, férfiasság) hanem abba szeret bele

2015. jún. 2. 07:58
 8/8 anonim ***** válasza:
Gyere le gyúrni oszt felszedünk neked valami bulát.
2015. jún. 2. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!