Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti hisztek abban, hogy valahol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hisztek abban, hogy valahol él olyan ember aki tökéletesen hozzánk való?

Figyelt kérdés
És lehet soha nem fogjuk megismerni, mert vagy messzebb lakik vagy nem adódik olyan alkalom hogy megismerjük egymást
2015. máj. 30. 17:17
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Hiszek a mesekben. :)))
2015. máj. 30. 19:02
 22/26 anonim ***** válasza:
Igen, en megtalaltam. De sohasem lehetunk egy par.:-(
2015. máj. 30. 19:49
 23/26 anonim ***** válasza:
Most tapasztaltam meg, hogy van! Ez szinte hihetetlen mindegyik fel reszerol!
2015. máj. 31. 09:02
 24/26 anonim ***** válasza:
nem is egy.rengeteg embertípus van ,és rengeteg hasonló ember.
2015. máj. 31. 10:09
 25/26 anonim ***** válasza:
22-es miért ne lehetnétek egy pár?:O
2015. máj. 31. 10:16
 26/26 anonim ***** válasza:
Azért, mert a felesége most várja a második gyereküket, így tabu. Nem boldogok, de Ő az a típus, aki kitart mellettük, és én sem szeretnék egy családot szétrobbantani. Így maradunk legjobb barátok. (És igen, Ő is így gondolja, hogy egymás másik felei vagyunk, de rosszkor találkoztunk. :( )
2015. máj. 31. 10:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!