Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hisztek abban, hogy valahol él olyan ember aki tökéletesen hozzánk való?
Én biztos vagyok abban,hogy ezen a világon valamelyik országban van legalább egy olyan férfi,akibe nagyon bele tudnék szeretni és pontosan hozzám passzolna. De tuti nem itt a közelben. Én már csak ilyen "pozitiv" vagyok :(
18L
Végtelen majom elmélet szerint akár lehetne is.
"A végtelenmajom-tétel szerint ha adott valamilyen előre rögzített szöveg, és egy majom korlátlan ideig véletlenszerűen ütögeti egy írógép billentyűit, akkor majdnem biztos, hogy előbb-utóbb ezt az adott szöveget is leírja - még ha az olyan összetett és értelmes is, mint pl. William Shakespeare teljes életműve."
Ha a korlátlan idő helyet korlátlan majmunk van, akkor lehetséges lenne. Persze ha az embereket korlátlannak tekintjük. De apróbb kompromiszumokkal lehetséges is lehet. Csak a találkozás esélye, életkor, a nyelvi különbözőség és távolság ennek az esélyét szinte nullára redukálja. Ha mégis megtörténik, azt szokták sorsnak nevezni vagy valami ilyesmi ostobaságnak...
Nem,nem hiszek benne egyáltalán,kinőttem már én az ilyen beetetős szövegekből.Idáig sem nézett rám egy nő sem,mert nem születtem helyesnek,ezután sem fog úgy látom.És ez a valóság sajnos,mivel beszélgetni sem akarnak velem,pedig kedves vagyok velük,normálisan közelítek feléjük.De teljesen mindegy,mivel felszínesek.1 mp alatt külső alapján ítélkeznek,és viszontlátásra.És így esélyem sincsen.
24/F
Nincs ilyen, ez csak a logika kihányával lehetne elfogadható, ezért jellemzően a nők szeretik ezt képzelni.
Tételezzük fel hogy van egy pasi valahol a világon aki teljes mértékben (legyen korona a fején vagy az mindegy?) megfelel számodra. De már alapoknál elvéreznél, ugyanis senki sem garantálja, sőt én inkább azt garantálom, hogy neki nem te leszel az álmai nője. Más környezet, más szocializálodási hatások, más értékrend, ezek együtthatója miatt kizárt hogy mindkettötök oldaláról perfekt legyen az egész.
Olyat fogsz találni hogy több-kevesebb kompromisszummal egymás mellett tudtok élni és ennyi. De ha akarsz képzelhetsz bármikor koronát a fejére és fehér lovat alá.
Ja, és mindenkit lepontoztam, csak hogy szokjátok a való világot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!