Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hisztek abban, hogy valahol él olyan ember aki tökéletesen hozzánk való?
Igen.
De én majd akkor fogom megismerni valószínűleg,mikor tolókocsis leszek és süket és még egy béna csajozós szöveget sem fogok tudni kinyögni a protkóm nélkül.
Szigorúan ha matematikailag nézzük, miért ne lenne lehetséges? Van durván 3,5 milliárd ember az ellenkező nemből, abból az életkort nézzük (nagyon durván 25%) marad 870 millió potenciális lehetőség. Nah ki találkozott már mindel?
Persze az életben mivel vannak jócskán korlátok, így csak azzal tudunk gazdálkodni ami körülvesz minket és jócskán lecsökkennek a lehetőségek.
14.
Sosem szoktam azokkal próbalkozni,ezt pont azért írtam,hogy "még azt sem",nem,hogy egyebet.
Értem? :)
nem tudom ki lenne tökéletesen hozzám való
de az embert olyanra is lehet formálni amilyenre szeretnénk,csak így lehet afelé felé hajló.Mert amit elképzelek tökéletesnek,az részben én magam vagyok.Egy butított eltorzított,elképzelt ideál de részben magam
a tökéletes belőlem indul :D és ezért másban nem lelem meg
Igen. De lehet h több 1000 km-re lakik innen.
Vagy épp a szemünk előtt van valahol.
Szerintem,ha tökéletesen hozzánk való, ahogy írtad, akkor nincs ilyen, hogy nem találkozhatunk, mert akkor találkoznunk kell, mert hát hozzánk való.
Nem..nem hiszek benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!