Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti hisztek abban, hogy valahol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hisztek abban, hogy valahol él olyan ember aki tökéletesen hozzánk való?

Figyelt kérdés
És lehet soha nem fogjuk megismerni, mert vagy messzebb lakik vagy nem adódik olyan alkalom hogy megismerjük egymást
2015. máj. 30. 17:17
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Lehet igazatok van, akkor inkább úgy fogalmazok, hogy olyan kapcsolat ami kompromisszumokkal jól működik és egymás számára mi vagyunk a tökéletes partner
2015. máj. 30. 17:57
 12/26 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy nincs ilyen!
2015. máj. 30. 17:58
 13/26 opened paradise ***** válasza:
72%

Igen.

De én majd akkor fogom megismerni valószínűleg,mikor tolókocsis leszek és süket és még egy béna csajozós szöveget sem fogok tudni kinyögni a protkóm nélkül.

2015. máj. 30. 17:58
 14/26 anonim ***** válasza:
50%
#13 talán ha nem béna csajozós szövegekkel próbálkoznál.. dehát mit pofázok én itt
2015. máj. 30. 18:00
 15/26 Estienne ***** válasza:
88%

Szigorúan ha matematikailag nézzük, miért ne lenne lehetséges? Van durván 3,5 milliárd ember az ellenkező nemből, abból az életkort nézzük (nagyon durván 25%) marad 870 millió potenciális lehetőség. Nah ki találkozott már mindel?

Persze az életben mivel vannak jócskán korlátok, így csak azzal tudunk gazdálkodni ami körülvesz minket és jócskán lecsökkennek a lehetőségek.

2015. máj. 30. 18:10
 16/26 opened paradise ***** válasza:
80%

14.

Sosem szoktam azokkal próbalkozni,ezt pont azért írtam,hogy "még azt sem",nem,hogy egyebet.

Értem? :)

2015. máj. 30. 18:12
 17/26 anonim ***** válasza:

nem tudom ki lenne tökéletesen hozzám való

de az embert olyanra is lehet formálni amilyenre szeretnénk,csak így lehet afelé felé hajló.Mert amit elképzelek tökéletesnek,az részben én magam vagyok.Egy butított eltorzított,elképzelt ideál de részben magam

a tökéletes belőlem indul :D és ezért másban nem lelem meg

2015. máj. 30. 18:20
 18/26 anonim ***** válasza:

Igen. De lehet h több 1000 km-re lakik innen.

Vagy épp a szemünk előtt van valahol.

2015. máj. 30. 18:38
 19/26 anonim ***** válasza:

Szerintem,ha tökéletesen hozzánk való, ahogy írtad, akkor nincs ilyen, hogy nem találkozhatunk, mert akkor találkoznunk kell, mert hát hozzánk való.

Nem..nem hiszek benne.

2015. máj. 30. 18:48
 20/26 anonim ***** válasza:
Igen, de az a számomra én vagyok :D
2015. máj. 30. 18:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!