Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/8 anonim válasza:
Azt könnyen észre fogod venni, mert a tenyerén fog hordozni é királyi törődésben lesz részed:D
2/8 anonim válasza:
Leginkabb abbol, hogy sokat foglalkozik veled. Ir, felhiv, surgeti a talalkozast. Es a szerelmes lanyok nagyon hamar kimondjak, hogy szeretnek.
3/8 anonim válasza:
*Ir, felhiv, surgeti a találkozást
Ez nem igaz arra a nőre aki valóban szerelmes. Sőt pont az ellentéte.
4/8 anonim válasza:
*Es a szerelmes lanyok nagyon hamar kimondjak, hogy szeretnek.
Ez sem igaz:D Főleg azoknál nem, akik mélyen éreznek a másik fél felé.
6/8 anonim válasza:
Akkor belém minden nő szerelmes. Egyik sem ír, nem is akarnak találkozni és nem mondják, hogy szeretnek.
7/8 anonim válasza:
Ha egyszer is megcsókolja a kézfejed, a kezed, akkor biztos. Ez a legnagyobb érzelem jele egy nőnél. Persze spontán.
8/8 anonim válasza:
személy szerint én nem mindig kerestem őt, de mindig reméltem, hogy beszélünk. Természetesen volt, hogy én kezdtem a beszélgetést, hogy lássa, hogy érdekel. Mindig törődtem vele, megkérdeztem, hogy van, mit akar, érdeklődtem a személyes véleményei iránt is. Ha tudtam, hogy most enne egy kis csokit, akkor vittem neki stb.
8hónap után mondtam neki, hogy szeretem, pedig már jóval előtte éreztem. Illetve olyanokat teszek vele, és engedek neki, amit mással/másnak soha.
érezni fogod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!