Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randin megcsókoljam ne? :D vagy mit csináljak félek mit fog gondolni vagy hgy mi lesz miről beszéljünk? :D vagy az jön magától? :D
Ha látod rajta, hogy szimpatikus vagy neki és nem tartja a távolságot akkor igen.
Ha elég távolságtartó vagy közömbös a randi alatt, értsd, nem érdeklődik, nem besszél magáról kifejtően, stb. akkor felesleges erőltetni, úgysem lesz következő.
Mi első randin beszélgettünk csak, viszont amikor hazakísért (ajtóig) nem beszéltünk meg következő találkát, így azt hittem nem jól sikerült.
De később mondta neten, hogy elfelejtette zavarában, pedig akart. Úgyhogy 3 napra rá megbeszéltünk még egy randit, na azon elég sok csók csattant :)
Első randin elvből nem csókolózom. Ismeretlen embert amúgy se csókolok meg.
2. randitól ez már belefér.
Aki ezt nem tudja elviselni, vagy akinek ez túl lassú, azzal nem passzolunk össze.
26F
De nem felejtettél el lefixálni egy következő randit ugye?
Látásból amúgy én is 5 éve ismertem a párom (az vagyok akinél csak a 2. randin volt csók, meg elfelejtettek kövi randit megbeszélni). :) Merre voltatok?
jó formán csak sétáltunk a városba egymásra se mertünk nézni:D mind 2 en azt hittuk hgy csalódni fogunk
de remélem a 2 dik randi már jobb lesz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!