Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A férfiaknak az érzelem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiaknak az érzelem tényleg kevésbé hangsúlyos, mint a szex?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nos, hát... van egy 2,5 éves kapcsolatom, nagyon szeretjük egymást, csak én már máshogy látom a dolgokat, mint a barátom. Amúgy én 19 éves vagyok, ő is lassan 19... Szóval nagyon sokszor nekem arra lenne szükségem, hogy mondjuk megöleljük egymást, és nyugalomban pihenjünk együtt, beszélgessünk, és nem is tudom elmondani... szóval, hogy a lelkem érezze a szeretet (lehet ez tök hülyén hangzik, nem tudom :D). Na de ő teljesen más. Mármint mindig mondja, hogy mennyire szeret, hogy hú de szexi vagyok, hú de megkívánt, és mindig csak a szex. Ha nézünk egy filmet, és mondjuk hozzábújok, akkor már rögtön mondja, hogy hát nagyon megkívánt, nem bírja, és már mászik rám. Próbáltam neki elmondani, hogy szükségem lenne arra, hogy néha az érzelmek legyenek a hangsúlyosabbak, és ne a testiség, de ő ezt nem érti. Nagyon furcsa ez nekem. A férfiaknál ez mind így van? Ő az első barátom, ezért nem tudom, hogy hogy működik másnál :) Vagy azért van így, mert még fiatal? Vagy ez a normális? Mert már én érzem magam furcsának néha. Mondjuk azt mondta, hogy majd próbál változtatni ezen, mert megérti, hogy nekem másra is szükségem van. Amúgy félreértés ne essék, én attól még ugyanúgy kívánom a barátom, csak nem igazán gondolom úgy, hogy a szex a világmindenség középpontja.

2015. máj. 25. 22:43
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
De, igen, utána nagyon jó, utána összebújunk, és akkor az van, amire vágyok. De nagyon jó, hogy feltettem a kérdést, mert komolyan sokáig nem értettem ezt, és most világosabb.
2015. máj. 25. 23:01
 12/17 anonim ***** válasza:
Le lehet pontozni, verjétek ki rá!
2015. máj. 25. 23:02
 13/17 anonim ***** válasza:
hihetetlen, hogy ennyi értetlen farok hogy nem fogja fel, hogy ha begerjedve rámászik a barátnőjére ha kell ha nem, az a nő számára nem feltétlenül a vágyai netovábbja. a nőnek lelke is van, uraim, nem csak p*nája.
2015. máj. 26. 00:53
 14/17 anonim ***** válasza:
Én a fiatalság számlájára írnám a viselkedését. Ha viszont már jelezted neki, hogy nem mindíg a farkára lenne szükséged és nem érti ott gondok lehetnek.
2015. máj. 26. 08:22
 15/17 A kérdező kommentje:
Mondtam már neki, és látom rajta, hogy nagyon igyekszik, csak nem mindig tudja magát visszafogni :)
2015. máj. 26. 09:27
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Érzelmileg nem annyira érett még, ami nem baj, mert kinövi. Egy igazi férfi nem csak szexszel tudja kifejezni a szeretetét és figyel a partnere igényeire is. Egy-egy szex helyetti összebújós este egy szerelmes férfinak NEM lemondás, vagy önmegtartóztatás, hanem az élvezet és az élvezetnyújtás egy másik formája! Legyél vele türelmes,de ne add meg magad, fejezd ki hogy neked mi és hogyan esne még jobban. Nekünk ezt tanulnunk kell. :)
2015. máj. 27. 09:29
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a tanácsot! :)
2015. máj. 27. 09:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!