Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknak az érzelem tényleg kevésbé hangsúlyos, mint a szex?
Sziasztok!
Nos, hát... van egy 2,5 éves kapcsolatom, nagyon szeretjük egymást, csak én már máshogy látom a dolgokat, mint a barátom. Amúgy én 19 éves vagyok, ő is lassan 19... Szóval nagyon sokszor nekem arra lenne szükségem, hogy mondjuk megöleljük egymást, és nyugalomban pihenjünk együtt, beszélgessünk, és nem is tudom elmondani... szóval, hogy a lelkem érezze a szeretet (lehet ez tök hülyén hangzik, nem tudom :D). Na de ő teljesen más. Mármint mindig mondja, hogy mennyire szeret, hogy hú de szexi vagyok, hú de megkívánt, és mindig csak a szex. Ha nézünk egy filmet, és mondjuk hozzábújok, akkor már rögtön mondja, hogy hát nagyon megkívánt, nem bírja, és már mászik rám. Próbáltam neki elmondani, hogy szükségem lenne arra, hogy néha az érzelmek legyenek a hangsúlyosabbak, és ne a testiség, de ő ezt nem érti. Nagyon furcsa ez nekem. A férfiaknál ez mind így van? Ő az első barátom, ezért nem tudom, hogy hogy működik másnál :) Vagy azért van így, mert még fiatal? Vagy ez a normális? Mert már én érzem magam furcsának néha. Mondjuk azt mondta, hogy majd próbál változtatni ezen, mert megérti, hogy nekem másra is szükségem van. Amúgy félreértés ne essék, én attól még ugyanúgy kívánom a barátom, csak nem igazán gondolom úgy, hogy a szex a világmindenség középpontja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!