Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Téged mennyire érdekel, hogy mi van az exeddel?
hogy ki az új pasija/nője?
odafigyelsz arra,hogy normális valakit talált-e?(tehát megnézed,hogy az-e)
vagy csak ha tényleg szeretted?
szakítás módjától függetlenül, miután már teljesen túl vagyok rajta, teljesen hidegen hagy. nagyon közös baráti társaság sincs- főleg legutóbbi exemmel-, hogy tőlük tudjak meg bármit is. egy-két régebbi pasimról néha látok valamit facebookon, de csak ugyanolyan unott arccal továbbgörgetek mint előtte. már rég nem része az életemnek, akkor miért érdekelne?
többek között ez a hozzáállás miatt okoz problémát nálunk az, hogy a páromat meg igenis érdekli, hogy mi van az exével, és néha beszélgetnek. csak a "szia, mi van veled?" szintű dolgokról, de beszélgetnek. és ez engem borzasztóan zavar, mert bár tudom, hogy rég nem érez iránta semmit, sokkal előttem szakítottak, lett volna lehetősége ismét összejönni vele, ha akar, de azért magamból kiindulva őszintén nem tudom megérteni, miért érdekelheti a hogyléte. de ebből is láthatod, hogy mindenki más, szerintem nem lehet ebből semmilyen általános véleményt mondani :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!