Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Téged mennyire érdekel, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Téged mennyire érdekel, hogy mi van az exeddel?

Figyelt kérdés

hogy ki az új pasija/nője?

odafigyelsz arra,hogy normális valakit talált-e?(tehát megnézed,hogy az-e)

vagy csak ha tényleg szeretted?

2015. máj. 23. 19:13
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Semennyire nem érdekel, bár az igaz, hogy én szakítottam vele, lehet, hogy fordított helyzetben más lenne.
2015. máj. 23. 19:17
 2/17 anonim ***** válasza:
54%

Nekem még nincs exem, szóval nem tudom.

De van egy két nő, akin így is rajta tartom a szemem. :)

22/F

2015. máj. 23. 19:23
 3/17 anonim ***** válasza:
Engem még sajnos minden apró dolog érdekel,ami vele kapcsolatos,és még mindig fel tud húzni.Pedig már jó pár hónapja nincs közünk egymáshoz,és nem is váltunk el szépen.Meg gyakorlatilag nem is volt az a klasszikus értelemben vett párkapcsolat,de elég bensőséges viszonyunk volt.Szerintem én még szeretem őt,ezért is viselt meg annyira,és ezért fáj a mai napig.
2015. máj. 23. 19:24
 4/17 A kérdező kommentje:
miért,milyen kapcsolat volt?
2015. máj. 23. 19:25
 5/17 foglaltfelhasznalo95 válasza:

Mikor az első igazi nagy szerelemnek vége lett, akkor igen is érdekelt, hogy egy olyan sráccal jöjjön össze, aki nem csak kihasználja.(Szerencsére ilyet talált)

A többi exemnél már nem érdekelt.

2015. máj. 23. 19:27
 6/17 anonim ***** válasza:
87%

A verebek szoktak csiripelni, ha jól érzi magát és ha rosszul. Utóbbi hírek elszomorítanak, előbbiek nyugtatnak. Főleg ha olvasom a kommentjeit, és le is jön belőle.

Aztán volt olyan is, hogy az édesapjával beszéltem, és az a szomorúság ami a kisöregtől jött, mert látta hogy a fia milyen boldogtalan, azt meg hagy ne kommentáljam.

2015. máj. 23. 19:29
 7/17 anonim ***** válasza:
Nem érdekel különösebben,de hallok róla barátoktól,hogy mi van vele.
2015. máj. 23. 19:35
 8/17 anonim ***** válasza:

Még mielőtt bárki is félreértené, a kisöreg nem volt pletykás, csak én vagyok figyelmesebb az átlagnál.

Amikor módomban áll az éterben mindig próbálom felvidítani, és megnevettetni:D

2015. máj. 23. 19:36
 9/17 anonim ***** válasza:
Aki egyszer az enyém volt, az általában nem közömbös számomra évtizedek után sem. Sokat szívesen sámfáznék ma is!
2015. máj. 23. 19:36
 10/17 anonim ***** válasza:
57%

minek figyelnék? tőlem jobbat már úgyse talál,az élete karrierje már csak lefele vezethet a beteljesülés után

szomorú :)

..de néha megnézem kivel van,mit dolgozik,csak úgy kíváncsiságból,de ezt több emberrel,nővel is szoktam

2015. máj. 23. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!