Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Téged mennyire érdekel, hogy mi van az exeddel?
hogy ki az új pasija/nője?
odafigyelsz arra,hogy normális valakit talált-e?(tehát megnézed,hogy az-e)
vagy csak ha tényleg szeretted?
Nekem még nincs exem, szóval nem tudom.
De van egy két nő, akin így is rajta tartom a szemem. :)
22/F
Mikor az első igazi nagy szerelemnek vége lett, akkor igen is érdekelt, hogy egy olyan sráccal jöjjön össze, aki nem csak kihasználja.(Szerencsére ilyet talált)
A többi exemnél már nem érdekelt.
A verebek szoktak csiripelni, ha jól érzi magát és ha rosszul. Utóbbi hírek elszomorítanak, előbbiek nyugtatnak. Főleg ha olvasom a kommentjeit, és le is jön belőle.
Aztán volt olyan is, hogy az édesapjával beszéltem, és az a szomorúság ami a kisöregtől jött, mert látta hogy a fia milyen boldogtalan, azt meg hagy ne kommentáljam.
Még mielőtt bárki is félreértené, a kisöreg nem volt pletykás, csak én vagyok figyelmesebb az átlagnál.
Amikor módomban áll az éterben mindig próbálom felvidítani, és megnevettetni:D
minek figyelnék? tőlem jobbat már úgyse talál,az élete karrierje már csak lefele vezethet a beteljesülés után
szomorú :)
..de néha megnézem kivel van,mit dolgozik,csak úgy kíváncsiságból,de ezt több emberrel,nővel is szoktam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!