Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már tettem fel ezzel kapcsolatba régebben kérdést de most sulyosabb lett és érdekel ti mit gondoltok erről?
Én oda állnék a helyedben az anyja elé és szépen kifejteném a véleményem a viselkedéséről. Egyszer már tettem ilyet exem anyjával, bár akkor még 16 voltam. Köpni nyelni nem tudott a nő. Sokszor a "felnőtt" emberek gyerekesebben viselkednek, mint a fiatalok.
Na szóval, Én megmondanám neki, hogy kész vicc amit csinál, mert így csak még erősebbé teszi a kettőtök kapcsolatát és ha jót akar magának, akkor ezt most azonnal befejezi. Mert az ember nem az anyjával szeretné leélni az egész életét, hanem a párjával...
Állj a sarkadra! Ha hagyod magad... tényleg szét fog titeket szedni.
22N
Családon belül történt egy ilyen eset. Most a lány 55 éves és azzal dicsekszik az anyja, hogy csak 8 napot töltött el nélküle. Nem volt barátja, pedig lehetett volna, de az anyja annyira ránőtt.
Mindenképpen kell, hogy finoman kezelje a barátod a helyzetet az édesanyjával. Tudassa vele, hogy nem fogja őt elveszíteni, azért mert te vagy neki. Finom beszélgetésekkel fokozatosan meg lehet győzni erről és segíteni az anyjának, amiben csak tud. Iszonyatosan zavaró és kellemetlen lehet a helyzet, de az anyja meg pánikol, hogy egyedül marad. Sok sikert!
Szerintem mindenképpen lépj ki!
de ne ugork bele másba, és ha a srác meghányja, lehet hogy otthagyja a szüleit érted!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!