Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összevesztünk a párommal és eltűnt. Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Tavkapcsolatban élünk es tegnap osszevesztunk, azon hogy en koran elmentem aludni egy szo nélkül, o felhívott en meg leraztam hogy alszom. Ami igaz is volt mondjuk, de mindegy. Nem ez a lenyeg mert ez tenyleg semmiség, de ezeken nagyon meg tud sertodni. Viszont tegnap este kilenc óta nem elérhető sehol, meg se kapta az uzeneteket amiket irtam meg neki, teljesen felszivodott. Lehetőségem nincs ra hogy meglatogassam, szóval mit csinaljak? Szeretnem vele megbeszélni a dolgokat. Keressem a csaladjan keresztül? Hívjam fel? Mit tegyek? Nagyon hiányzik mar most2015. máj. 19. 06:03
11/13 anonim válasza:
Nem eltűnt, csak eltűnődött, hogy vajon mennyit is ér egy távkapcsolat?
13/13 A kérdező kommentje:
Igen, megvan mar es tisztaztuk a dolgokat, koszonom a válaszokat!
2015. máj. 20. 19:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!