Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az alábbi a szenvedésem és fájdalmam oka HELP HELP?
Tedd át az ovis párkapcsolatok kategóriába, írd be a kereső szavak közé, hogy "töketlen", és máris előrébb vagy!!:)
Az önismeret fontos! Ha nő lennék állatsimogatóba tartanálak maximum (antiszociális estém van).
De no.. Komolyra fordítva a szót (eddigieket is komolyan gondolom), változz meg, és ne keresd. Minimálisan, beszélgess vele de legyenek programjaid. Jhaj a csaj legalább annyira rossz mint te, hogy lehet annyira rettegni az egyedülléttől hogy inkább ez mint 2 hét magány..:/
Elég mélyen járnak páran... Kapard össze magad, ne nyalizz, legyél férfi, vagyis férfiasan állj meg a lábadon, sportolj többet, legyél határozott, és bánj vele úgy mint egy nővel!!!! Ne mint egy darab ronggyal (bár jelenleg nem képzelhet magáról többet a "barátnőd"). És ha egy teljesen más ember leszel, és sokkal több jót adsz neki esetleg.
Egyszerűbb lenne bemutatnod neki egy barátod. Aki elviseli az önbizalomhiányos és életképtelen nőket..
soha nem kezeltem úgy mint egy rongyot sőt kimutattam az
érzéseimet verset írtam neki, ő is becézet engem meg minden nem tudom mi tört el benne lehet csalódott bennem vagy ilyesmi , nem tudom de vissza akarom szerezni mer jól megvoltunk egymással és őszinték is voltunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!