Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogos a sértettségem és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos a sértettségem és fájdalmam?

Figyelt kérdés

Neten évekkel ezelőtt megismerkedtem valakivel. Rengeteget beszéltünk, nemcsak cseten, hanem hangban is (skype, telefon). Persze ebből szerelem lett mindkettőnk részéről. Egyértelmű volt tehát, hogy találkozzunk, de a megbeszélt időpontokat sorra lemondta. Mint kiderült, nem mert elém állni, mert félt attól, hogy nem fog tetszeni nekem és emiatt elveszít. Ezt kérlek, kezeljétek tényként, mert megbízható forrásból tudom, hogy nem volt "mellettem" más az életében, tehát nem azért nem találkozott velem. Már csak az a tény is kizárja ezt, hogy minden esténket hangkapcsolatban töltöttük.

Én viszont néhány év után megelégeltem a dolgot (nem várom a minősítéseket a mentális képességeimet illetően, hogy ennyit vártam rá) és megmondtam neki, hogy engem ilyen formában többet nem ér el. Ha akar valamit, jöjjön el személyesen. Ennek megfelelően az utóbbi néhány hónapban csak minimális kapcsolatunk volt. 2-3 hetente 1-1 telefonhívás.

Most azonban kiderült, hogy neki már van valakije.

Én vagyok a hülye, amiért ez rettentően fáj nekem? Végtelenül becsapva és megalázva érzem magamat, amiért nekem csak ígérgette annyi időn át, hogy találkozunk és együtt leszünk, de egyszer sem volt képes elém állni. Erre most pedig lazán együtt tud lenni valaki mással.

Tudom, hogy magasról kéne tennem az egészre, de ez nem egészen így működik. Nagyon fáj ez az egész és nem tudom, hogyan teszem túl magamat rajta.

2014. dec. 13. 12:41
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem, én megértem, hogy rossz. Ismerős a helyzet.
2014. dec. 13. 12:43
 2/9 Megmondó Ember ***** válasza:
Teljesen jogos, hasonlót élek át épp én is.
2014. dec. 13. 12:45
 3/9 anonim ***** válasza:
ha jol gondolom akkor lany vagy, ezt ki hagytad szovegbol! kemeny kis tortenet:/ elobb utobb tulteszed magad ezen:)
2014. dec. 13. 12:46
 4/9 anonim ***** válasza:
Jogos és ne aggódj. Ilyen mikor a férfi barátzónázik netről.
2014. dec. 13. 12:47
 5/9 To7ka ***** válasza:
Lehet pont Te váltottad ki nála. Elveszített Téged mert nem volt elég bátor, utána pont jókor találkozott valakivel, és mivel fontos voltál neki nem akarta még egyszer elkövetni ezt a hibát. De attól még jól tetted, sokkal értékesebb vagy annál, hogy ennyit várj valakire, aki nem képes miattad lépni és személyesen találkozni!:) Próbálj erre gondolni, teljesen normálisak az elvárásaik, és jönni fog majd egy bátrabb srác. Attól, hogy van valakije, valószínűleg ugyanúgy fura problémájuk van miatta, csók, szex, akármi terén. Nem vesztettél semmit vele!;)
2014. dec. 13. 12:47
 6/9 anonim ***** válasza:

Igazából ez a te hibád. Mi az hogy éveken keresztül ment ez?

1-2 hét még oké, max 1 hónap. De évek?

Mit vártál mégis?

Ez alatt hacsak egy hétig van csajod/pasid, akkor egy hétig vagy boldogabb, így meg egy percig se.

Én nem tudlak sajnálni...

2014. dec. 13. 12:48
 7/9 anonim ***** válasza:

Értem, hogy fáj, hogy mással hajlandó volt normális kapcsolatra, veled meg csak netesre.

Azt viszont nem értem, hogy egyáltalán miért voltatok így kapcsolatban évekig????? Ez nem kapcsolat! Az a baj, hogy te ezt mégis kapcsolatnak gondoltad.

2014. dec. 13. 12:50
 8/9 anonim ***** válasza:
Jogos. Szornyu lehet ez. Talan tanultal valamit ebbol. Ki kell lepned a valodi eletbe, azon a szinteren ismerkedni. A net csak kapcsolatfelvetelre valo szerintem ilyen teren. En is jartam mar hasonloan, igaz nem evek voltak, de ott meg a lany volt bena...
2014. dec. 13. 12:56
 9/9 anonim ***** válasza:
Tényleg rossz, csak azt nem értem, hogy a képcsere az így nem volt? Vagy nem is tudtad ,h hogy néz ki? Évekig?!:..
2014. dec. 13. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!