Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagyott a csajom, hogyan enyhítsem a fájdalmam?
Ugyanebben a cipőben járok, mint te, de talán egyre könnyebb és könnyebb elfelejtenem.
Olvass rengeteget, művelődj, okosodj, és igyál a barátaiddal. Frissítsd fel a ruhatárad, és próbálj meg csajokra "vadászni". Ha van rá lehetőséged, próbálj meg flörtölni mindenáron. Nézz szembe önmagaddal, próbáld megfogalmazni, mit rontottál el, és mit rontott el (szerinted) a lány.
K*rva nehéz, tudom.
Én 1 hónapig romantikus filmeket néztem, van amit többször is és sajnáltam magam. Utána társaságba jártam és nem vagyok rá büszke, de sok alkoholt fogyasztottunk. 3 hónap után már sokkal kevésbé volt rossz. Jah és ami a legfontosabb, hogy kerüld ha teheted, ne menj olyan helyre, ahol véletlenül is összefuthattok, az felszakíthatja a sebeket.
20/L
Szia!
Én az alkoholt nem ajánlom, csak időt nyersz vele, előbb-utóbb úgyis szembe kell nézned a problémával. Ajánlom figyelmedbe internetes cikkek olvasását, nekem azok segítettek a legtöbbet. Megadom a linket a kedvencemhez: [link]
Ezen a honlapon rengeteg cikket találsz a témában. Sikeres és mihamarabbi gyógyulást!
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!