Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan enyhitsem a fajdalmam?
Ha egy fiú időt/szünetet kér, nagy valószínűséggel szakítani akar, csak gyáva a szemedbe mondani, fél, tudom, hogy így van, volt már benne részem, de a barátnőim is így jártak.......te pedig lehet ott rontottad el, hogy már bocs, hogy így fogalmazok, de mivel ennyire nem bírod a magányt, talán öntudatlanul is túl sokat próbáltál adni neki, érzelmi téren, a fiú talán ettől megrettent.....én is voltam így pár éve, folyton a pasas nyakán csüngtem, emiatt le is rázott fél év után.....én is a magánytól féltem.....
Visszatérve a kérdésre ha ez a szünet rövidebb, még van esély, hogy folytassátok, azonban ha hosszabb, az idővel párhuzamosan romlanak az esélyek......amikor a volt élettársammal megromlottak a dolgok, hazaköltöztem anyámhoz és kértem a párom, tartsunk szünetet,2-3 hétbe egyeztünk meg, ....amiből hamar 1 hónap lett és azon vettem észre magam, mennyivel jobban érzem magam ismét szingliként, óriási nyomástól megszabadulva, amit ez a megromlott kapcsolat okozott, a mindennapos viták, veszekedések.....nagyon nehéz volt vele közölni és a dühkitörésétől tartva csak telefonon beszéltem vele, hogy szakítani akarok.....mert jobb nélküle, mint vele, ez volt az igazság és a különélés ezt bizonyította be. A mai napig se bánom a döntésem, pedig már 4 éve.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!