Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kifejezném neki a fájdalmam!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kifejezném neki a fájdalmam! Hogy?

Figyelt kérdés
mit mondjak egy olyan lánynak aki sokkal fiatalabb nálam és ezáltal sokszor nem érti hogy miről beszélek? Elmúlt a szerelem csak fáj a hozzám való viszonyulása (csak szimplán érdekelne a véleményetek)
2009. dec. 29. 23:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Szia! Pontosan hány évesek vagytok és melyikőtök szerelme múlt el és mi történik most, ami miatt ki akarod fejezni a fájdalmad?
2009. dec. 29. 23:35
 2/12 A kérdező kommentje:
ő 16/L én 27 igazából nem amiatt fáj hogy vége mert azt nagynehezen elkönyveltem magamban. inkább az fáj(mostmár) hogy úgy áll hozzám mint egy ellenséghez,pedig semmi oka erre. nem bántottam semmiért nem hibáztattam meg ilyesmi. kifordult magából!
2009. dec. 29. 23:53
 3/12 anonim ***** válasza:
Ez esetben hagyd rá. Majd megbékél, jobb neki ha ellenségként kezel, mint barátként. Hidd el idővel befejezi. Amikor 16 voltam, nekem 23 éves barátom volt. Eleinte utáltam, annyi különbséggel, hogy volt rá okom. Mára már barátok vagyunk. Hidd el abba fogja hagyni :)
2009. dec. 30. 00:02
 4/12 anonim ***** válasza:
akkor kezdjük ott, h mit is keresel te egy 16 éves csajjal??
2009. dec. 30. 00:03
 5/12 A kérdező kommentje:
már semmit!:)
2009. dec. 30. 00:05
 6/12 anonim ***** válasza:
na de akkor is.. b.sszus, nem értem az ilyeneket. miért nem egy korodbel nővel jársz?? kiváncsi vok, h mit szólsz majd, ha a 16 éves lanyodat 1 27 éves pasi döngeti.. pffff
2009. dec. 30. 00:06
 7/12 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz.
2009. dec. 30. 00:13
 8/12 A kérdező kommentje:
hiába is köszörülnéd itt a nyelved! így jött ki! meg szerettem! ami a lényeg
2009. dec. 30. 00:14
 9/12 anonim ***** válasza:

Szerintem hagyd ezt rá, ameddig érzi h ez téged idegesít addig csinálni is fogja. Ilyenkor az a legjobb ha kicsit vissza húzódsz, lehet idő kell neki ameddig tisztába teszi a dolgait:)

16/L

2009. dec. 30. 02:07
 10/12 anonim ***** válasza:

Ha szerették egymást ak nem számít h ki hány éves!!

Am h érted azt h nem érti h miről beszélsz??

2009. dec. 30. 02:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!