Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Csajok, képesek lennétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, képesek lennétek megcsalni a pasitokat?

Figyelt kérdés
Nem feltétlen szándékosan. Pl.: Egy jó (jobb) pasi bepróbálkozna nálatok, egy kis italozás és egy pillanatnyi elgyengülés következtében?

2015. máj. 3. 12:42
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Nos 17evig nagyon huseges voltam pedig a paromnak letfontosag volt a felrelepes. tavaly megismertem egy pasit akivel szivesen megtettem volna pia nelkul is de o tul becsuletes volt hozam. az iden megtettem masal jo volt de meg igy is hogy kulon utakat jarunk a parommal oltari buntudatom volt.
2015. máj. 3. 17:14
 22/26 anonim ***** válasza:
50%

Be kéne szopni végre, hogy a megcsalás sohasem CSAK a csaló hibája. Benne van a keze a megcsalt félnek is. A világ legegyszerűbb dolga erkölcsi fároszként a másikra tolni a felelősséget. De ha én nem tettem meg napi szinten mindent a kapcsolatért, ha nem vigyáztam féltő gonddal a kedvesem érzéseit, ha nem adom meg neki azt, hogy mellettem minden percben NŐNEK ÉREZZE magát, ne csodálkozzak rajta, ha egy idő után mástól meg szeretné ezt kapni. És attól, hogy elmondom őt mindenféle repedtsarkú lotyónak, attól még nem pusztán az ő bűne lesz, ha megcsal.

A szerelem múlik. Ez a dolga. Hogy mivé alakul át az idők folyamán, az rajtunk KETTŐNKÖN múlik. Ha hátradőlünk karbatett kézzel, mint akinek semmi dolga, akkor megnézhetjük magunkat!

Tudom, hogy a sárga földig lepontoztok ezért, de majd évtizedek múlva belátjátok, hogy ez bizony így műxik.

2015. máj. 4. 15:37
 23/26 anonim ***** válasza:
91%

22. Nem, nem így működik a gerinces embereknél. Vagy megbeszélik, vagy ha nem lehet, szakítanak! És utána azzal dugnak (miután elváltak) akivel akarnak.

Tudod van egy sorrend: 1. Nem működik (már) a kapcsolat --- 2. szakítok ---3. dugok mással. Csak sokan a 2. lépést kihagyják, na ez a baj.

2015. máj. 4. 16:27
 24/26 anonim ***** válasza:
0%
23, semmit se tudsz az életről.
2015. máj. 5. 07:27
 25/26 anonim ***** válasza:
23-as!Igen így kellene csinálni,de sajna nem így csinálják!
2015. máj. 5. 08:51
 26/26 A kérdező kommentje:
23. Igen ,igen így kellene. (Ez tetszik.)
2015. máj. 5. 21:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!