Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, képesek lennétek megcsalni a pasitokat?
Be kéne szopni végre, hogy a megcsalás sohasem CSAK a csaló hibája. Benne van a keze a megcsalt félnek is. A világ legegyszerűbb dolga erkölcsi fároszként a másikra tolni a felelősséget. De ha én nem tettem meg napi szinten mindent a kapcsolatért, ha nem vigyáztam féltő gonddal a kedvesem érzéseit, ha nem adom meg neki azt, hogy mellettem minden percben NŐNEK ÉREZZE magát, ne csodálkozzak rajta, ha egy idő után mástól meg szeretné ezt kapni. És attól, hogy elmondom őt mindenféle repedtsarkú lotyónak, attól még nem pusztán az ő bűne lesz, ha megcsal.
A szerelem múlik. Ez a dolga. Hogy mivé alakul át az idők folyamán, az rajtunk KETTŐNKÖN múlik. Ha hátradőlünk karbatett kézzel, mint akinek semmi dolga, akkor megnézhetjük magunkat!
Tudom, hogy a sárga földig lepontoztok ezért, de majd évtizedek múlva belátjátok, hogy ez bizony így műxik.
22. Nem, nem így működik a gerinces embereknél. Vagy megbeszélik, vagy ha nem lehet, szakítanak! És utána azzal dugnak (miután elváltak) akivel akarnak.
Tudod van egy sorrend: 1. Nem működik (már) a kapcsolat --- 2. szakítok ---3. dugok mással. Csak sokan a 2. lépést kihagyják, na ez a baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!