Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, képesek lennétek megcsalni a pasitokat?
Nem, pedig lett volna rá lehetőség, mint a páromnak is míg távkapcsolatban voltunk, de annyit nem ért volna meg és nem bántam meg, hisz szeretem, már 3 év 3 hónapja vagyunk együtt és 18 hónapja élünk együtt.
Ha már megcsalás van, az régen rossz, mert meg lehet szerintem mindent oldani, csak akarni kell, vagy akkor szakítson és legyen gerince.
N
Ha szerelmes vagyok, akkor nem.
De ha nem vagyok szerelmes és az éppen aktuális pasim okod ad rá, akkor igen.
Miért vagyok le szavazva azért mert azt mondtam, hogy nem?!
Attól még, hogy sokan elgyengülnének, én nem lehetek már baromi hűséges?
Vicc...
Nem. Meg mi az, hogy "nem szándékosan"? Véletlenül meztelenül szaladgálok egy pasi előtt és pont úgy esnék rá, hogy tövig hatolna a farka és ha már így alakult, akkor ugrálnék rajta, vagy mi? :D
Eleve ha párom van, akkor nem fogok más pasikkal találkozgatni meg inni.
Amúgy nagyon degradált pasik lehetnek ennél a kérdésnél mert folyamatosan le szavaznak minket akik azt írják, hogy nem.
Komolyan, attól még, hogy nem tolom bele a seggem valami idegen pasi ölébe és veletek ellentétben tudom kontrollálni magam attól még nem kéne le szavazni.
Barmok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!