Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Csajok, képesek lennétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, képesek lennétek megcsalni a pasitokat?

Figyelt kérdés
Nem feltétlen szándékosan. Pl.: Egy jó (jobb) pasi bepróbálkozna nálatok, egy kis italozás és egy pillanatnyi elgyengülés következtében?

2015. máj. 3. 12:42
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem, pedig lett volna rá lehetőség, mint a páromnak is míg távkapcsolatban voltunk, de annyit nem ért volna meg és nem bántam meg, hisz szeretem, már 3 év 3 hónapja vagyunk együtt és 18 hónapja élünk együtt.

Ha már megcsalás van, az régen rossz, mert meg lehet szerintem mindent oldani, csak akarni kell, vagy akkor szakítson és legyen gerince.

N

2015. máj. 3. 13:00
 12/26 anonim ***** válasza:
10%
Ha szerelmes vagyok,akkor nem érdekel màs,de ha nem vagyok az,akkor megcsalom a pasimat,ha akad egy jó jelentkező.
2015. máj. 3. 13:04
 13/26 anonim ***** válasza:
Nem csak képesek hanem meg is teszik!
2015. máj. 3. 13:07
 14/26 anonim ***** válasza:
42%

Ha szerelmes vagyok, akkor nem.

De ha nem vagyok szerelmes és az éppen aktuális pasim okod ad rá, akkor igen.

2015. máj. 3. 13:11
 15/26 anonim ***** válasza:
37%

Miért vagyok le szavazva azért mert azt mondtam, hogy nem?!

Attól még, hogy sokan elgyengülnének, én nem lehetek már baromi hűséges?

Vicc...

2015. máj. 3. 13:11
 16/26 anonim ***** válasza:
42%
Persze,miért ne lennék rà képes?Engem is mindig megcsaltak eddig.
2015. máj. 3. 13:36
 17/26 anonim ***** válasza:
Soha!Azért vagyok vele,mert szeretem.Mások nem érdekelnek.
2015. máj. 3. 13:47
 18/26 anonim ***** válasza:
90%

Nem. Meg mi az, hogy "nem szándékosan"? Véletlenül meztelenül szaladgálok egy pasi előtt és pont úgy esnék rá, hogy tövig hatolna a farka és ha már így alakult, akkor ugrálnék rajta, vagy mi? :D

Eleve ha párom van, akkor nem fogok más pasikkal találkozgatni meg inni.

2015. máj. 3. 14:37
 19/26 A kérdező kommentje:
Mármint ,hogy Szándékos: pl.:Meglátok egy jó pasit ,hm ő kell nekem rányomulok (vagy éppen ő) nem érdekel ,hogy van barátom. 2. Nem szándékos: Egy pasi profi módon nyomul nem bírok ellen állni, megadom magam. És az ital/fű hatása alatt vagyok. (Mert mikor iszunk másképp gondolkodunk olyat is teszünk/tehetünk amit józanul soha nem csinálnánk :)
2015. máj. 3. 15:21
 20/26 anonim ***** válasza:
81%

Amúgy nagyon degradált pasik lehetnek ennél a kérdésnél mert folyamatosan le szavaznak minket akik azt írják, hogy nem.

Komolyan, attól még, hogy nem tolom bele a seggem valami idegen pasi ölébe és veletek ellentétben tudom kontrollálni magam attól még nem kéne le szavazni.

Barmok.

2015. máj. 3. 15:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!