Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kidobnátok ezért a pasitokat? 18/L
Figyelt kérdés
Néha rájön az 5 perc és akkor minden szar ellene van az egész világ erre elmegy pár haverjával leissza magát azt se tudja hol voltak mit csináltak csak másnap reggel amikor kopogtatnak a rendőrök mert éppen szétvert egy kocsmát.Ilyen történetei vannak neki.Amúgy egy rendezett,normális,pozitív gondolkodású okos srác egy erős főiskolán tanul.Semmi bajom vele ezeken a kitérőkön kívül.Elképesztő amiket tud művelni.Egyszer igazoltatták a rendőrök és azokba is bele kötött meg össze verekedett velük.Nem ilyen amúgy de ha iszik akkor kész vége.Se kép se hang.Ráadásul a verekedések miatt nagyon aggódok.Mert ha iszik és valaki akár már hangosabban szól a másikhoz ő ott van.190 magas erős testalkatú bár vékony de amiket nekem meséltek róla h miket csinál...Még a végén kárt tesz valakiben és lecsukják.Ahh nagyon szertem meg ő is engem de nem bírom olyankor elviselni :/ Ezért megéri szakítani vele?:S2015. ápr. 6. 21:08
1/18 anonim válasza:
Igen, nem tudnám vele elképzelni a jövőmet.
2/18 anonim válasza:
Igen. Ki tudja mibe ránt bele engem is, csak azért, mert részeg, gondolok itt arra, hogy valamibe belemagyaráz.
3/18 anonim válasza:
Ha összeverekedett volna a rendőrökkel, és sérülést okoz nekik már nagyon régen a sitten lenne hivatalos személy elleni súlyos testi sértésért. Halmazatként pedig a szétvert kocsma, ami plusz büntetőjogi kategória, a fősuliról meg rég kivágták volna. Nagyon kamuszagú ez a dolog.
4/18 anonim válasza:
Ő elfojtott agresszivitással rendelkezik. Kezdjen el sportolni valamit, mert nem tudja kiengedni a fáradt gőzt. Nem tudni, veled meg tudja-e beszélni a gondjait, nyitott vagy-e erre, vagy csak a mai lányok felfogásával rendelkezel te is, hogy bulik, társaság, legyen valakid, és itt kimerül a párkapcsolat kb. Valami frusztráltsága van, ki kéne deríteni, mi okozza. Kezelnie kell a stresszt, mert ez embertelen, amit csinál.
5/18 anonim válasza:
Ha ez igaz lenne, már rég ülne! Vagy csak túlzól!
6/18 anonim válasza:
Én dobnám.. az elején reménykednék, hogy majd megbeszéljük, és mad minden megváltozik, a kedvemért nem csinálja többet.. blababla, de a végén úgy is rájönnék, hogy bármennyire szeretem ez így nem mehet tovább MERT A KEDVEMÉRT NEM FOG MEGVÁLTOZNI és én ilyen emberrel nem akarok együtt lenni, mivel kiszámíthatatlan, labilis...
7/18 TallandThin Boy válasza:
Én eleve nem jönnék össze egy olyannal aki nem ismeri az önkontroll fogalmát. Ráadásul hülyére issza magát. És idegbeteg is.
Az ilyen agresszív barmok még nőt is képesek megverni.
8/18 anonim válasza:
Ilyen pasival már összejönni sem kellett volna.
9/18 anonim válasza:
és ha majd neked b/sz egyet le akkor is "huu de szeretem, meg csak ivott" lesz?
egy agressor barom, iylennek nem kéne barátnő!
bepial, és neked nemlesz ekdved épp a kocsiban, vagy tokmindegy hol szexelni, akkor lefog és jol megaláz?! az jólesz majd?!
értsétek mármeg ez a "ajjh de szeretem...." nézet miatt vagytok olyan pasikkal, akik miatt később még a tényleg normalis emberekben is a rosszat keresitek!
10/18 A kérdező kommentje:
Sose ütne meg egy nőt.Pláne nem a szerelmét.
2015. ápr. 6. 21:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!