Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kidobnátok ezért a pasitokat? 18/L
#10 Honnan tudod? Ha azt sem tudja sokszor, hogy mit csinál?
Persze nem kívánom ezt, soha ne üssön meg, de jobb az elővigyázatosság.
Most még nem ütne meg, de hidd el hamarosan rajta leszel a listán! 20 évig rendőr voltam tudom mit beszélek!
Tehát vagy keress másik pasit, vagy vedd rá valahogyan az ital elhagyására! Ez utóbbira úgy sincs semmi esélyed, ezlrt marad az első javaslatom!
Ha nem teszed, hamarosan nagyon meg fogod bánni!
Pontosan ezt a pia okozza.
Nos nekem is volt egy ilyen kapcsolatom 10 évig húztam.Mindig reménykedtem,hogy majd megváltozik.Pontosan úgy viselkedett mint a barátod.Aztán egyre durvább lett évről,évre.Mindenkivel kötekedett,állandóan balhézott ha ivott.Engem nem bántott de a pofája egyre mocskosabb volt,féltékeny is volt és ha csak rámnézett valaki ütött.
Nem lehetett vele sehová szórakozni menni balhé nélkül.Amikor egyedül ment el biztos,hogy verekedés lett a vége és szétverték a kocsmát.Megpróbálta magát kinyírni,akkor mondták neki,hogy kezeltetnie kellene magát de tiltakozott,hogy ő nem beteg.Végül szó szerint elmenekültem amikor arra értem haza,hogy szétvert a lakásban mindent.Remélem tanulságos volt a történetem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!