Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 7 hónap után dobott a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

7 hónap után dobott a barátnőm, mit tegyek? Hogyan szerezzem vissza? Mit tegyek hogy hiányozhak neki?

Figyelt kérdés

Két hete mentünk szét a barátnőmmel, 7 csodás hónapot töltöttünk együtt, volt sok vitánk, de még több boldog emlék..Kapcsolatunk végén nagyon feszültnek láttam, sose mondta el mi a problémája és folyton feszült volt, pedig könyörögtam, hogy mondja el.

Egyik nap a szokásosnál is idegesebb volt,és aznap kijelentette h szakítani akar mert már nem szeret engem.

Nem tudom miért tette ezt,nagyon nyálas volt és egyfolytában az élete értelme voltam és folyton félt, hogy elveszít, és nem bántottam meg semmivel...éreztettem, hogy szeretem!

Nagyon nehéz, minden nap látjuk egymást többször is..jó viszonyt akar, és elkerülhetetlen a találkozás..

Mit tegyek? Vissza akarom hódítani!

16/F

2015. máj. 1. 11:26
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Azért mondta azt, mert hazudott. Ne vegyél készpénznek semmit, amit egy nő mond! Akkor is hazudnak, amikor kérdeznek.
2015. máj. 1. 15:04
 12/12 anonim ***** válasza:
A szerelem elmúlik. Fél, két év a szavideje. Erről nem tehetsz, és ő sem tehet. Lépj tovább.
2015. máj. 2. 11:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!