Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ő keresztény én meg ateista. Szerintetek?
Nagyon kedvelem ezt a srácot, már 7 éve ismerem és az elmúlt időbe elkezdtem hozzá vonzódni.
Az tudom, hogy én tetszem neki de szerintetek van értelme így belevágni a kapcsolatba ha ő és a családja nagyon hívők én meg teljesen ateista vagyok?
Légyszi csak normális válaszokat
17/L
Az/ő családja szerintem betegesen hívők, nagyon durva. Egyszer voltam náluk ebédelni de... az nekem már sok volt.
Alapból nincs bajom a hívőkkel, tényleg de az, hogy minden szobába minimum 2 Jézus szobor és, hogy még a mosdóba is Ő figyel egem... azt azért én már furcsának találom nagyon
itt a menekülés van vagy megtérsz ha csak a fiú normális és nem mélyen hívő
4-es az a semmi kémia reakciók során jött létre hosszú idő alatt és nem a biblia szerint
a bibliát annó ostoba emberek írták a még ostobáknak h rend legyen
A család durva, de a srácot Te ismered, Neked kell tudnod, ő elvakult-e. Ha igen, szerintem menekülj.
A vallásosság még nem gond, a vallás miatti (vagy egyéb) inkompatibilis értékrend és vélemény lehet problémás.
Ismertem bigott katolikusokat, az egyikkel össze is haverkodtunk, de ő el akart venni. Szenvedélyesen hangopztatta a gyermekek elfogadását. Udvariasan közöltem vele, hogy inkább a 9 napos kínhalál. Nem fogok zsinórban gyerekeket szülni, amúgy a srác nem is tetszett nekem. Amúgy én reformátusnak vagyok keresztelve és akit nem nevezek apámnak, az lelkész volt. Nem vagyok vallásos, bár a buddhizmus és a sátánizmus közel áll hozzám (a normális sátánizmus, nem az ilyen idióta kereszténységkoppintás elcsavarva butaság, bár az a helyzet, hogy annyira nem értek hozzá, megyek a saját fejem után. mint egy rendes sátánista is, az önösség elég fontos elem).
A párom fogalmam sincs, miben hisz, így tizenpár év után majd megkérdezem tőle. Nem vallásos, az tuti. Keresztelve van ő is, de az a szülők döntése, nem jelent a világon semmit. Annyit se, hogy antikeresztelkedést végezzünk, van olyan is, hihetetlen, mik vannak, nem?
Ne írogassak éjjel, mert nem győzök leállni. Bocs.
Szóval a srácot magát kell ismerned, kérdező. Ha vonzódsz hozzá, beszéljetek az életről alkotott véleményetekről, s talán részben kiderül, Neked való-e.
Ha 7 éve ismered, akkor magad is el tudod dönteni, hogy van-e értelme belevágni vele. A vallás két toleráns fél között nem jelenthet problémát, manapság a legtöbb normális keresztény elfogadja, hogy mindenki abban hisz, amiben akar. Még a pápa is az elfogadást tanítja egy ideje.
Egyébként meg https://www.youtube.com/watch?v=hvvjiE4AdUI ebből is látható, nem minden bigott kereszténynek lesz a gyermeke is az.
11-es:azt a valamit Istennek hívják,aki örök-végtelen.Még mindig elfogadhatóbb így magyarázni a világot,mint hogy semmi nem volt,aztán lett valami :)
Kérlek,avass be engem,magyarázd el,hogy akkor hogy jött létre a világ!Őszintén,kíváncsi vagyok a véleményedre :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!