Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan szerezhetném meg az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szerezhetném meg az osztály társamat tartós párkapcsolatra? Többi lent! 18/f

Figyelt kérdés
18 éves fiú vagyok,18 éves az osztálytársam is. Nekem nagyon tetszik a lány,már bele is szerettem,szerelmes,vagyok belé,készen állok vele egy komoly kapcsolatra. Én is valamennyire be jövök neki mert ő is úgy áll hozzám például jövök be suliba ő áll a büfébe és rám köszön hangosan,hogy szia Balázs,vagy csomószor volt már hogy meg dicsérte a cuccaim hogy milyen jók meg mindig néz engem és ha rá nézek el mosolyodik,meg mond ilyeneket is hogy jó a hajam,stb. Hogyan szedjem fel? Jó tanácsokat kérek.

2015. ápr. 20. 15:55
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
akkor töketlenkedj majd lecsapják előled... a lányokat a nyámnyilaság taszítja
2015. máj. 23. 21:14
 22/22 A kérdező kommentje:
Nagy a baj! Kedden a csaj az innivaló üvegére rá írta filc tollal hogy Milán és írt oda egy szívet. Aztán pénteken A csaj ki írt egy szívet a Facebookra és mögé írta hogy with Bence Hutter. A csávó ezt likeolta,és a csávó is írt kommentbe egy szívet és ezt a csaj likeolta. De aztán felém is nyit a csaj mert velem meg nagyon sokat szemez,mikor szemezunk mindig el mosolyodik,vagy van amikor hirtelen el néz. Meg engem nagyon sokat dicsér a csaj pl tegnap is meg dicsérte a cipőm,a.múltkor a pólómat. Meg egyik osztály társunk el vette az egyik füzetemet a csaj meg vissza adta.Nah ez mi lehet? Akkor hogy legyen a folytatás? Mit jelent ez,mitévő legyek? Nekem nagyon kell a csaj szinte már szerelmes vagyok belé! Azt találtam ki hogy nyáron írok neki Facebookon egy szöveget amiben el hívom mondjuk fagyizni és szerelmet vallok neki. De ezt pontosan hogyan írjam meg?
2015. máj. 30. 07:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!