Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezhetném meg az osztály társamat tartós párkapcsolatra? Többi lent! 18/f
Figyelt kérdés
18 éves fiú vagyok,18 éves az osztálytársam is. Nekem nagyon tetszik a lány,már bele is szerettem,szerelmes,vagyok belé,készen állok vele egy komoly kapcsolatra. Én is valamennyire be jövök neki mert ő is úgy áll hozzám például jövök be suliba ő áll a büfébe és rám köszön hangosan,hogy szia Balázs,vagy csomószor volt már hogy meg dicsérte a cuccaim hogy milyen jók meg mindig néz engem és ha rá nézek el mosolyodik,meg mond ilyeneket is hogy jó a hajam,stb. Hogyan szedjem fel? Jó tanácsokat kérek.2015. ápr. 20. 15:55
11/22 A kérdező kommentje:
Hát egyszer volt egy hosszabb beszélgetésünk sszünetben, és sokat bszélt velem nagyon meg sokat mosolygott rám, meg nagyon cukiskodott, meg azt mondta hogy cuki vagyok, ez k egy hónapja volt. És akkor ott mondta azt hogy öcsém nem lehet téged zavarba hozni.Pedig én nagyon zavarba voltam, csak lehet nem látsztott. Ehhez mit szólsz? Csomószor dicsér, pl az illatomat azaz gondolom a parfümömet is.Egerben lakunk. Hát mához 2 hétre töltöm a 18. életévemet ,aznap megyünk Pestre az ostzályból pár gyerek ilyen színházba. Az jutott eszembe hogy mondom neki, hogy: Eljössz Pestre te is a színházba? Légyszi gyere már el, tök jó lesz, el szórakozunk, utána megyünk aréna plázába (mert utána oda szoktunk menni) Nah ez milyen, vagy hogy mondjam ezt neki ? és ezt élőben vagy facebookon? Az a bökkenő hogy nekünk jövőhét érettségi szünet aztán utánavaló héten hétfőn és kedden megyünk suliba és aztán szerdán mennénk, tehát csak hétfő és kedd lenne meg kérdezni rá akalmam személyesen. jah és ő még a pénzt sem fizette be, amit be kéne előtte, és az max úgy lehetne szerintem hogy hétfőn minom neki és keddre hozza a pénzt, mert ugye szerdán már megyünk.
2015. ápr. 30. 17:42
12/22 anonim válasza:
Jobb lenne, ha csak ketten mennétek valahova.
13/22 A kérdező kommentje:
Nah el határoztam magam! Írok neki,és el hívom valahová. De hova hívjam el? Pesten a színházba ami a 18. Szülinapom napján lesz május 13.-án, vagy csak egy egyszerű sima fagyizásra hívjam el itt Egerben?
2015. máj. 3. 07:28
15/22 anonim válasza:
Azt is lehet, hogy hívd fel azzal, hogy két program közül is választhat, hová lenne kedve veled tartani?
16/22 A kérdező kommentje:
Nagy a baj.el küldött a... Ba, és azt mondta ne írjak neki és szálljak le róla. Ezért kellett volna személyesen el hívni szerintem.nos mitévő legyek?
2015. máj. 8. 07:53
17/22 A kérdező kommentje:
De figyelj már komolyan mondom nekem már most nagyon hiányzik a csaj. És tegnap láttam,és hétfőn újra fogom. Nagyon hiányzik már most. Mi lesz nekem nyári szünetben? Mindennap találkozni akarok vele! Ezt hogy oldjam meg? Teljesen bele vagyok betegedve hogy most se láthatom. Nagyon hiányzik. Mindig csak ő van a fejemben. Jah és amúgy az is ki derült hogy a tesója a fodrászom. Mert múltkor beszélgettem vele és kérdezte hogy hova járok fodrászhoz és én mondtam hogy hova és mondta hogy ott dolgozik tesóm. Én kérdeztem tőle hogy tényleg,hogy hívják? Ő mondta a nevét és én mondtam h ő a fodrászom és ezen csak nevetett meg mosolygott.ez kb egy hete derült ki,azóta még nem voltam fodrásznál. Nah és akkor a tesója miben tud nekem segíteni,mit beszéljek a fodrászommal? Kérlek segíts mert nagyon hiányzik a csaj!
2015. máj. 16. 17:09
18/22 A kérdező kommentje:
Nagyon sokat néz és sokat szemezunk,és mikor szemezunk van hogy hirtelen el néz máshova vagy van hogy el mosolyodik. Ezek mit jelentenek? Amúgy meg ma csináltam egy oltári nagy hülyeséget és szerintem kicsit haragszik rám. Szólt nekem hogy Balázs,én meg sajnos nagy flegman válaszoltam rá hogy mivan. És aztán kérdezem hogy mondjad,és utána mondja hogy semmi,tehát szerintem akart valamit nekem mondani,de nem mondta mert flegman válaszoltam sajnos arra hogy szólt. Amúgy sokat nevet rajtam. Azt még nem láttam hogy el pirul, de nem is nagyon figyeltem azt.
2015. máj. 20. 15:02
19/22 anonim válasza:
És meddig akarsz még töketlenkedni? 18 éves vagy, az ég áldjon meg!
20/22 A kérdező kommentje:
ma sok minden történt.először is reggel már meg dicsérte a pólómat,meg rám mosolygott. Aztán nap közbe sokszor mosolygott rám,meg volt hogy szólt nekem rá néztem és nagyon mosolygott. De volt hogy ma zenét hallgattam fülessel és kicsit énekeltem a zenét és be szólt nekem hogy ne énekelje má!
2015. máj. 21. 16:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!