Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van olyan érzésem, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van olyan érzésem, hogy csak a buta és mainstream embereknek van szükség párkapcsolatra?

Figyelt kérdés
22/F
2015. ápr. 12. 10:46
 1/9 anonim ***** válasza:
12%
Mert ez így van.
2015. ápr. 12. 10:48
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Mert próbálod menteni a menthetőt
2015. ápr. 12. 10:49
 3/9 anonim ***** válasza:
94%
mert még csak 22 éves vagy,nem túl okos és nem is túl őszinte.
2015. ápr. 12. 10:50
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
A saját érzéseidet csak te értheted. Kifejtenéd bővebben, hogy miért gondolod ezt?
2015. ápr. 12. 10:51
 5/9 anonim ***** válasza:

Azért mert így is van :D

És minél butábbak valakik annál bodlogabbak.

Akiknek meg van rálátása az élet dolgaira sose lesznek bodlogok mert átgondolják azokat a részleteket amiket a buták sose :DD Szóval úgyis fogalmazhatnék hogy észreveszika buktatókat meg negativumokat hamarabb. PErsze ezekkel is lehet élni de a gyakorlat azt mutatja h inkább önálló utakat járnak az ilyenek.

Persze mindjárt megkapom vagy 10 magát nagyon okosnak tarto diplomás embertől, h neki igenis jó a kapcsolata :D

2015. ápr. 12. 10:51
 6/9 anonim ***** válasza:
92%

Mert nincs barátnőd. Tetszett egy lány, de visszautasított, eltaláltam?

Amúgy meg az ember alapvetően társas lény, keresi mások társaságát. Ilyen a természetünk. Attól nem lesz valaki buta mert van egy társa, főleg egy egyenrangú kapcsolatban. Attól viszont igen, ha olyan primitív és ignoráns valaki, hogy butának nevezi azt, aki kapcsolatban van.

2015. ápr. 12. 10:52
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy mitől lehet olyan érzésed ezt csak te tudhatod. Lehet önámítás lehet komolyan gondolod. Szerintem baromság amit állítasz de ez csak egyéni vélemény.
2015. ápr. 12. 11:32
 8/9 anonim ***** válasza:

Szerintem talán azért van ilyen érzésed, mert te valamilyen okból vagy tényleg nem vágysz párkapcsolatra, vagy nem volt még olyan párkapcsolatod, amire vágynál/vágytál volna, és ez egyfajta önigazolás, jól hangzó ideológia az egód számára.

Nekem van egy olyan érzésem, hogy aki belül békében van azzal, hogy ő maga (akár pillanatnyilag, akár hosszabb távon) nem vágyik párkapcsolatra, az nem érzi szükségét annak, hogy másokra, akik viszont igen, negatív jelzőket aggasson.

Szerintem egyébként annak, hogy ki mennyire vágyik egy párkapcsolatra, nem sok köze van az értelmi intelligenciához.

2015. ápr. 12. 11:47
 9/9 anonim ***** válasza:
true story,bro
2015. ápr. 12. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!