Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Válaszolnátok pár kérdésre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válaszolnátok pár kérdésre szerelemmel kapcsolatban?

Figyelt kérdés

1.Az első szerelmeteken túl tudtátok tenni magatokat ?

2.A következő szerelmeteket is legalább úgy szerettétek?

3.Mennyi idő kellett mire egy egy szerelmem túl tettétek magatokat?

4.Éreztétek az egy szakítás után h nektek nem kell senki , nem fogtok már így szeretni senkit és aztán meg mégis egy idő múlva megtörtént az ellentettje?

5.hány párkapcsolatotok volt és abból mennyibe voltatok szerelmesek?

6.ha nem voltatok szerelmesek az adott partnerbe mondtátok attól még neki h szeretlek?

7.mennyi ideig bírjátok ki a szerelmetek nélkül ? (hány nap)

8.Ha úgy alakulna h átmenetileg távkapcsolatban kéne élnetek belemennétek vagy inkább szakítanátok?

2015. ápr. 17. 15:14
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

1. Igen. Jóhogy! Azt se nagyon tudom ki volt az!

2. Szerintem mindhez más érzés fűzött, de nem hiszem hogy az első kettőt úgy Igazán szerettem volna!

3. Egy volt még 20 alatt aki másfél év volt. Fura, mert mostani fejeel le se okádnám. Akkor gondolom bénább lehettem.

4. Igen. Így volt ez 16 évesen, majd jobbak jöttek. Ez az előző után is azt hittem, aztán dehogynem jött!

5. Nem sok igazi párkapcsolat volt, mind más hülye érzés volt. A mostanival Stabilak az érzelmeim. Vele szeretnék maradni.

6. Soha nem hazudtam ilyesmit.

7. Minden nap vele vagyok, így csak a munkaideje amit nélküle töltök. Utána már nagyon hiànyozna minden perc nélküle.

8. Én belemennék.

2020. febr. 11. 21:19
 22/22 Fruzs33 ***** válasza:

1.Igen.

2.Nem

3.Nem néztem a hónapokat sosem.Mindig a célomra fókuszáltam:felállni a szerelmi csalódásokból

4Igen,nagyon hasonlók játszódnak le szakítások alkalmával bennem,mert friss sebeknél még ott van az érzelmi kötődés.

5.Olyan 5-6 komolyabb volt.Kb. 2 igaz szerelem volt részemről.Az egyik a jelenlegi,élettársi kapcsolatom.

7.Akár több is.

8.Attól függ mennyi idő lenne az a távkapcsolati státusz.Talán belemennék...nem igazán vagyok oda a távkapcsolatokért...nincs pozitív tapasztalatom vele.

2020. febr. 12. 03:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!