Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Abba kellett hagynom a fogamzásgátló szedését. óvszerrel kapcsolatban válaszolnátok?
szóval még nem használtuk a barátommal,de már mondta,hogy nem baj,ha ezzel védekezünk.
biztos,hogy elég biztonságos az óvszer?
mindenki azt mondja,hogy kényelmetlen,nem jó miatta a szex.
tényleg ennyire rossz az óvszer?vagy ugyanolyan jó lehet vele a szeretekezés?
Tény, hogy más érzés, és jobb, ha bőr érintkezik bőrrel, bensőségesebb érzés. De ha fizikailag nézed és a nő szempontjából, szerintem könnyebb eljutni az orgazmusig, legalábbis nekem, mert jobban dörzsöl.
Pasi szempontjából is változó, a nagy dumás és csajozós exkollégám szerint zavaró, a párom szerint viszont nincs különbség, ugyanolyan jó neki, ő sem érti, miért rinyálnak mások. De ha nem szedhetsz tabit, akkor ugye nincs választási lehetőség, ez van.
Ha jól használjátok, akkor biztonságos. Ha lecsúszik, kilyukad stb., akkor sajnos nem az. Olyankor amilyen hamar lehet (aznap, másnap reggel) el kell menni nődokihoz vagy az ügyeletre, és esemény utáni tablettát kérni. Használat után mindig meg kell nézni, hogy nem volt e lyukas, mielőtt kidobjátok.
köszönöm,hogy válaszoltál.
nem lenne gond az sem,ha becsúszna egy baba de azért még várnánk vele.
Miért nem használtatok síkosítót, ha annyira dörzsölt? Nekem pont azért jobb, mert erősebb az inger, mert sokszor túl nedves vagyok. :)
Hát ebből is látszik, hogy ízlések és pofonok. :)
5 éve élek nemi életet óvszerrel, de nekem semmi problémám nincsen vele. Szerencsére eddig egyik páromnak sem volt.
Elhiszem, hogy gumi nélkül jobb (én nem próbáltam, mert nem szedhetek gyógyszert, másban pedig nem bízom), de szerintem gumival is élvezhető. A legtöbben csak alapból elkönyvelik, hogy "szar" és azért nem élvezik. Nem úgy kell hozzáállni, hogy jajj de szar...
Ha nem szakad ki, nem kentiek össze spermával kívülről, nem csúszik le és időben (aktus előtt) helyezitek fel, akkor megbízható.
köszönöm a válaszokat.
esetleg márkában segítenétek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!