Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Válaszolnátok pár kérdésre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válaszolnátok pár kérdésre szerelemmel kapcsolatban?

Figyelt kérdés

1.Az első szerelmeteken túl tudtátok tenni magatokat ?

2.A következő szerelmeteket is legalább úgy szerettétek?

3.Mennyi idő kellett mire egy egy szerelmem túl tettétek magatokat?

4.Éreztétek az egy szakítás után h nektek nem kell senki , nem fogtok már így szeretni senkit és aztán meg mégis egy idő múlva megtörtént az ellentettje?

5.hány párkapcsolatotok volt és abból mennyibe voltatok szerelmesek?

6.ha nem voltatok szerelmesek az adott partnerbe mondtátok attól még neki h szeretlek?

7.mennyi ideig bírjátok ki a szerelmetek nélkül ? (hány nap)

8.Ha úgy alakulna h átmenetileg távkapcsolatban kéne élnetek belemennétek vagy inkább szakítanátok?

2015. ápr. 17. 15:14
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

1.Könnyedén.

2.Már nem emlékszem

3.Napok. Néha hetek.

4.Igen, volt ilyen. Évekig nem tudtam nőre nézni.

5.Közel 50 kapcsolatom volt, ebből a legtöbb felejthető próbálkozás lett csupán. Nem értek meg egy esti misét. 5, vagy 6 szerelem csúszott be, és 2 igazi, mindent elsöprő szerelem is akadt. A második a jelenlegi feleségem.

6.Mindig maximálisan korrektségre törekedtem, de azt hiszem, igen, előfordult.

7.Szerencsére még nem kellett kipróbálni.

8.Mármint a jelenlegi párommal? Belemennék. Soha nem akarom őt elveszíteni.

2015. ápr. 17. 16:33
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
*maximális korrektségre
2015. ápr. 17. 16:34
 13/22 anonim ***** válasza:

1.igen

2.igen

3.1év

4.-

5.1, 1

6.-

7.3nap

8.bele

2015. ápr. 17. 22:38
 14/22 anonim ***** válasza:
Ja és 15/f
2015. ápr. 17. 22:39
 15/22 anonim válasza:

1. igen, elég soká, mert két hónapnál több kellett ahhoz,aztán felkeresett megint, és jól esett beszélni vele, de nem adtunk új esélyt, s jobb is így szerintem, hiszen különváltak útjaink, és jól vagyok így

2. a következő szerelememet,akivel most együtt vagyok mégsokkal jobban szeretem.

3. 2-3 hónap múlva már nem éreztem a hiányát

4. igen, és nagyon örülök neki, hogy így lett.

5. egy igazi, egy se veled se nélküled kapcsolat, és néhány randi partner, akikkel max a csókig jutottunk el

6. nem

7. két nap anélkül, hogy beszélnénk egymással, vagy akárcsak egy üzenetet írnánk

8. most is távkapcsolatban élünk, ami nehéz, de az együtt töltött időt mélyebben és tartalmasabban meg tudjuk élni. viszont előfordulnak veszekedések, de hamar kibékülünk.

20/N

2015. ápr. 18. 07:36
 16/22 anonim ***** válasza:

1. Nem tudom őt elfelejteni, 3 éve volt már de sokszor még mostis sírok utána (úgy hogy most van egy elég komoly kapcsoatom

2. Szerettem annyira de nem hiányzik úgy

3. Nekem nem kellett soha sok idő. Nem vagyok az a sírós fajta

4. Sose éreztem azt, hogy nem kellek senkinek

5. Eddig 4 komolyabb volt, abból 3-ba voltam szerelmes (1 a mostani)

6. Én mondtam neki (tudom, hogy gonoszság). Mindig mondta, hogy szeret aztán láttam a szemén, hogy várja, hogy azt mondjam, hogy én is. Szóval, kezdeni sose kezdtem, mindig csak azt mondtam, hoy én is szeretlek

7. Egy hétnél tovább nem, akkor teljesen bedilizek

8. Ha távkapcsolatba kerülnék akkor az azért lenne, mert a párom kimegy külföldre tanulni (ami nagyon valószínű). Én biztos, hogy várnék rá. Túlságosan szeretem ahhoz, hogy ne bírjam ki nélküle

18/L

2015. ápr. 18. 07:44
 17/22 aries 2 ***** válasza:

1.Jelenleg, igen.

2.Nem. Mert nem volt.

3.Évek.

4.Igen. De nem volt ellentettje.

5.Talán öt is. Három.

6.Nem.

7.A két és fél hónap megvolt. De szerintem én sokkal tovább is bírnám jelenléte nélkül.

8.Belemennék.

2015. ápr. 18. 09:02
 18/22 Orsinca válasza:

1, Igen, viszonylag gyorsan, mert elég sokszor csalódtam benne.

2, Jobban, mivel nem bántott meg közel sem annyiszor.

3, Nem sok, mivel a végére kiábrándultam, és kb. 3 nap múlva éreztem, hogy nem mellette volt a helyem.

4, Nem éreztem.

5,3/2

6,igen, de a különbség az volt, hogy nem igazán érdekelt hogy visszamondja -e.

7,sajnos az elején mikor összejöttünk volt 4-5 nap mikor egyáltalán nem láttuk egymást + nem régen 6 nap.

8, ha megéri a partner akkor bele, DE csak akkor ha havi 3-4 találkozó legalább lehetne.

2015. ápr. 18. 09:52
 19/22 anonim ***** válasza:

1. Igen

2. A másodikat nem, de a harmadikat (a mostanit) igen

3. Hát elég sok, már nem tudom pontosan

4. Igen, pont így volt :D

5. 2 volt, az első fiú akibe szerelmes voltam, vele nem jártunk. Szóval így összesen 3, de a másodikba nem voltam igazán szerelmes

6. nem. ő se mondta és ő se volt belém szerelmes. én amúgy egy kicsit azért igen, jobban szerettem őt, mint ő engem

7. mivel távkapcsolatban vagyunk, ezért muszáj kibírni sokáig, de neten minden nap beszélnénk. 1 napig se bírnám ki ha nem beszélhetnénk legalább neten.

8. természetesen igen, ha valakit szeretek, nem fogom azért eldobni, mert egy ideig nem találkozhatunk.

20/L

2015. okt. 19. 00:59
 20/22 anonim ***** válasza:

Nem az első szerelem volt a legnagyobb, így igen, hamar elfelejtettem. Az utána következőbe is éppúgy belehabarodtam. A legutóbbi volt életem nagy szerelme. Két nyár eltelt azóta, nem tettem túl magam rajta. Pedig van párom.

Igen, szakítás után mindig azt éreztem, nekem senki sem kell. Mindig jött valaki. Most pedig üres vagyok, hiába jönne bárki.

Komolyabb talán három - négy. A többi felejthető. Illetve van, volt egy szerelmem, akivel soha nem voltam hivatalosan kapcsolatban, de imádtam. Ő életem legnagyobb szerelme. Ezen kívül talán háromszor voltam az.

Hazudni soha nem tudtam, nem is akartam. Csak olyan emberrel voltam együtt, akihez legalább kötődtem.

Nekem már a hátralevő életemet ki kell bírnom az igaz szerelmem nélkül. Nem lehetünk együtt. A mostani párom egy nap után hiányzik viszont.

Távkapcsolatot pedig soha többé! Az nem rendes kapcsolat.

Dióhéjban ennyi kb.

2020. febr. 11. 20:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!