Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lehet hogy kesobb szerelem is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet hogy kesobb szerelem is lehet vagy ha nem erzem a 'pillangokat a hasamban' akkor vele mar nem is fogom?

Figyelt kérdés

Egy baratom akivel mostanaban tobbet talalkozom eleg egyertelmu jeleket kuld hogy tobbet akar.Bulikban vagy baratok kozt ha kicsit pialt akkor persze meginkabb latszott rajta.En nagyon kedvelem de nem erzem vele azt a bizonyos erzest amit mar mas pasiknal akik bejottek rogton ereztem/erzek.Onaluk altalaban az volt a baj hogy en valasztottam rosszul es bekepzelt bunkok voltak vagy mas miatt de nem mukodott.Na ez a mostani pasi tudom hogy sose bantana meg vagy nem szandekosan.Legjobb baratnom szerint ossze illenek vele es kesobb enis rajonnek hogy milyen jo paros vagyunk.persze most is van olyan ismerosom akinel mar az elso talalkozasnal ereztem hogy huu nagyon bejon, megis tudom mondtak hogy megbantana es hogy kihasznalja a lanyokat. Adjak eselyt ennek a baratomnak es hatha atalakulnak iranta az erzeseim vagy inkabb ne. Nem akarom megbantani segitsetek

18L

2015. ápr. 16. 17:32
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem. Mivel lány vagy, a srác külsején múlik, hogy beleszeretsz-e vagy nem. Az valószínűleg már az elejétől fogva ugyanolyan, tehát ha akkor nem szerettél bele, soha nem is fogsz.
2015. ápr. 16. 17:33
 2/4 A kérdező kommentje:
a kulsejevel semmi bajom.jol nez ki es magas vagyok de meg nalam is magasabb ami szuper.de en egyszeruen baratkent ismertem meg akivel rengeteget poenkodtunk. ja es fel eve ismerem nemtudom ez szamit e
2015. ápr. 16. 17:41
 3/4 anonim ***** válasza:

Azt mondtam volna, ismerkedjetek még egy kicsit, mert a szerelem kialakulásához is kell egy kis idő, de hát már régóta ismered és nem alakult ki semmi erősebb érzelem.

Csak azért ne jöjjetek össze, mert nem bunkó és mert a barátnőd szerint jó páros lennétek.

Szerintem csak akkor helyezzétek más alapokra a kapcsolatot, ha tényleg úgy érzed.

2015. ápr. 16. 18:27
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

A lányoknál van egy olyan dolog, hogy öntudatlanul kiszagolják a fiú immunrendszerét, és akkor vonzódnak hozzá, ha az nagyon különbözik az övékétől. Ez "a szikra".

Ha ez nincs, attól még a fiú esetleg meg tudja kedveltetni magát... szerintem adj esélyt neki, de ne álltasd, hogy milyen nagyon szereted őt... ha kérdez, beszélj vele kíméletesen, de őszintén.

2015. ápr. 16. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!