Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha csókolózáskor nem érzek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha csókolózáskor nem érzek pillangókat a gyomromban, vagy azt hogy feltüzelne, akkor nem vagyok szerelmes?

Figyelt kérdés
Tökre közömbös a csók, pedig jól érzem vele magam. Lehet azért, mert nem egy csókbajnok a srác sajnos. Mit kéne éreznem? Nincs valami nagy tapasztalatom.

2014. jan. 3. 12:46
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

semmit

a csók csak csók

2014. jan. 3. 12:47
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Igazából nem feltétlen kell érezned semmit, utólag is előjöhetnek ezek. Ha a srác nem túl ügyes akkor időt kell hagyni.

Barátom sem csókolt túl jól még az elején, első barátnője vagyok élete első csókja volt. De ahogy múlt az idő belejött és nem görcsölt rá így már kezdtem többet érezni.

2014. jan. 3. 12:51
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

énse éreztem soha pillangókat senkinél, pedig olyan szerelmes voltam/vagyok mint az ágyú.

nekem máshogy reagál a testem, pl. ölelésre remegek (állítólag, mert én nem érzékelem csak a párom).

vagy pl. nekem a nyakam nagyon érzékeny, ha oda kapok puszit, az már valamivel "pillangósabb" érzés.

vagy sorolhatnám a helyeket

van akinek csak szimplán kellemes 1 csók, de nem egetrengető

2014. jan. 3. 12:52
 4/8 anonim válasza:
59%
ne haragudj de azt megkérdezhetem hogy te hány éves vagy illetve hogy a srác hány éves?
2014. jan. 3. 12:53
 5/8 A kérdező kommentje:

21 vagyok én, a srác meg 20. Nekem első kapcsolat, neki második.

Csókban egyikünknek sem az első, de valahogy nem jól csókol sajnos.:S És abszolút semmit sem érzek. De most kicsit megnyugtattatok, hogy lehet, hogy csak idő kell. :)

2014. jan. 3. 12:56
 6/8 anonim válasza:
100%
nyugi nem a csóktól függ minden. van akinek ez nem megy annyira. vezetni sem mindenki egyformán tud...
2014. jan. 3. 12:57
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem szerelem még, azt szinte biztosan ki tudnám jelenteni.

Mivel a kérdésedből arra következtetek, bár ezt nem írtad így csak feltételezem, hogy korábban másoknál éreztél ilyet.

Szerintem, ha valaki úgy tényleg igazán szerelmes, az pusztán a másik látványától, érintésétől is pillangókat érez, én még a gondolatától is.

2014. jan. 3. 15:53
 8/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! (igen korábban már volt ilyen, azért lepődtem meg, hogy most nem.)
2014. jan. 3. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!