Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Revan kérdése:
Tudnatok segiteni?
Figyelt kérdés
Van egy lany akivel jartam 10 honapot,nagyon szeretem,de az utobi honapba sokat veszekedtunk es vege lett.Mondja hogy hagyam,de nem tudom,es mikor hagynam akkor felhiv h menyek ide-oda vele,es neha mergesen kiabal nekem hogy felejcsem el es nem leszunk soha egyut.Mit tegyek,nelkule nagyon rossz,en voltam neki az elso,es mikor geyut voltunk nagyon szerelmes volt belem.2014. jan. 2. 18:46
1/9 The Guard válasza:
Csak arra keletél neki h elvedd a szüzességét törődj bele ;)
2/9 anonim válasza:
Csak hülyít!! Ne menj el hogyha hív!
4/9 anonim válasza:
Ez arra utal, hogy kihasznál téged, tehát ha legközelebb hív, ne menj el vele sehová. Tudom, hogy nehéz, de próbáld meg elfelejteni..
5/9 A kérdező kommentje:
Amugy en 18 :P,es tenleg alig varom h vele legyek,es mondja h van esejem egy pici hogy ujra egyut legyunk,es amugy o veszi a dolgokat,nem en,most mikor kihiv,o fizet nekem,es nem tudom h mit kezdjek a dolgokal.
2014. jan. 2. 18:50
7/9 anonim válasza:
Nem hiszem hogy komolyan gondolja,csak hülyít és kicsit élvezi a helyzetet hogy foglalkozol vele,mert baja van.Beszélj vele komolyan hogy nem bírod nélküle,szereted, ilyesmi:) ,ne vegyen már félvállról.Ő se tudja mit akar,hogy egyszer azt mondja hagyjad,aztán hív?!
8/9 anonim válasza:
Nem kell aggódni, párkapcsolatban az érzelmek eltérőek lehetnek, sőt általában eltérőek. Erre mondják, hogy "gombház sej ha leszakad, egy helyébe száz is akad". Hadd menjen, ha szereted, akkor engedd el, ez az igazi szeretet.
9/9 A kérdező kommentje:
El hiszem h ez az igazi szeretet ha elengedem,de sokminden tortent,o lett ha ugyveszuk a legjobb baratom,es mindent elkovetem amit lehetet,es barmit megtenek meg mindig
2014. jan. 2. 18:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!