Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki szerelmes az érez bizsergető érzést csókolózáskor?
de ne a smárolás közbeni bizsergésre alapozd már a szerelmi életedet:/ ez csak egy intim érzés a nők sem mindig élveznek el hüvelyen de ettől még szerelmesek
minden meber más
A válaszom határozott NEM! Én még nem vagyok szerelmes a fiúval akivel összejöttem, mégis érzek bizsergést ami nagyon jó. De rájöttem, hogy általában ez a bizsergés akkor jön rám, ha nagyon de nagyon beleélem magam a csókba!
Szóval...ennyi
Figyelj.. én sem érzek, de sztem ez nem baj..
1éve együtt vok a barátommal, az elején, amikor még új és érdekes volt vele a csókolózás, akk éreztem.. aztán egy idő után megszokottá vált, és más adott bizsergető érzést.. ez a fizikai vonzalomtól függ sztem. attól, h mennyire van szexuális vágyad. van, akinek a stressztől kicsi az libidója, és néha a petting se hozza lázba, nemhogy a csók :)
barátommal sokmindenen átmentünk, kicsit megimbolyogtattuk a kapcsolatunkat a sok veszekedéssel, ami hülyeségeken alapult.. abban az időszakban nem nagyon kívántam. aztán amikor békésen megvagyunk, akk beindul a fantáziám azért.. :) de én már nem érem be egy csókkal. sztem túl sokat csókolóztunk(fél éven át egymás szájába lógtunk egész nap:D haverok előtt se tudtuk visszafogni magunkat:D), aztán már oylan rutinná vált. egyébként barátomtól kérdeztem, h ő érez-e vmit mikor smárolunk, olyan bizsergetést, azt mta igen, én meg h én semmit:s de sztem az nem azt jelenti, h elmúlt a szerelem. nálam akk múlik el, amikor nem akarom már átdugni a nyelvem a szájába..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!