Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Soha nem lesz barátom? :- (

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Soha nem lesz barátom? :- (

Figyelt kérdés

15 eves lany vagyok. A barataim,ismeroseim mind azt mondjak, hogy milyen szep vagyok,jo alakom van,elmehetnek modellnek stb. De soha nem kezdemenyez egy fiu se nalam..ez miert lehet? En orulnek, ha odajonnenek hozzam. Mit tudnek tenni, hogy odajojjenek hozzam?

Elore is koszonom az ertelmes valaszokat:)

2015. ápr. 7. 11:28
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
43%

Ne küldj képet senkinek gyakorikérdéseken :D

A kérdésre válaszolva meg annyit tudok mondani hogy ha mondják hogy szép vagy, akkor gondolom tényleg szép vagy, csak épp olyan az öltözködésed, vagy stílusod ami az átlagnak nem jön be, vagy egyszerűen "túl jó" csaj vagy ahhoz, hogy nyomuljon egy srác :D

Facebookon vagy ilyeneken sose nyomulnak? Mert ott jóval többen szoktak ilyenkor, mint élőbe :D

De ha azt akarod hogy menjenek oda hozzád, akkor szemezz velük :D Akár iskolába, akárhol, mosolyogj egy srácra aki szimpatikus, ha visszamosolyog vagy valami akkor lehet oda is jön, vagy pl. pár nap múlva ha lehetőséget lát rá akkor odamegy beszélgetni, vagy facebookon ír vagy akármi :D remélem segíthettem :3

16f

2015. ápr. 7. 11:43
 12/17 anonim ***** válasza:
majd lesz:D ne bánkódj emiatt, vagy inkább legyen egy aki átver megcsal? Na látod máris jobb
2015. ápr. 7. 11:48
 13/17 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat!:)

Kedves #11es! Kepet nem fogok kitenni:) Regebben mindenkit visszajeloltem facebookon, es akkor tobben ram irtak ezzel a tipikus, szia szep vagy,lenne kedved ismerkedni szoveggel? Mostanaban mar nem szoktak visszajelolni olyanokat, akiket nem ismerek

2015. ápr. 7. 11:48
 14/17 anonim ***** válasza:

11# vagyok :D

Hát ez a szöveg nem a legjobb, mert ez nagyon átlátható, meg csak az ilyen "nagy menő macsók" írogatnak inkább ezzel :D

Tudom hogy nem nekem kell megmondani, de általában azok a normálisabbak akik élőbe odamennek, meg először csak barátkoznak :D Mert őket megismerheted, eldöntheted hogy akarsz-e tőlük valamit meg ilyesmi :D Az ilyesmit semmiképp se siesd el :D

2015. ápr. 7. 11:54
 15/17 A kérdező kommentje:
Renben, koszonom:)
2015. ápr. 7. 12:27
 16/17 anonim ***** válasza:

Szerintem ne aggódj emiatt! Majd lesz barátod, lehet egy-két év múlva, de lesz. Fiatal vagy, előtted az élet. Tanulj, sportolj, járj el szórakozgatni (csak óvatosan az éjszakával, azért) szóval csak lazán, kis lány. :)

27/F

2015. ápr. 10. 22:48
 17/17 anonim válasza:
Csak félnek megkérdezni téged:)
2015. ápr. 16. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!