Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? Bizonytalan vagyok.

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Bizonytalan vagyok.

Figyelt kérdés

Párommal másfél éve vagyunk együtt. Idén januárban egy hónapra szakított velem, aztán kibékültünk. Ez előt iszonyatosan szerettem, mindent megtettem volna érte. Mióta kibékültünk, nincs ez... Szeretem, és ő lenne az, akit soha nem bántanék meg, de nem érzem azt a szenedélyt, mint a szakítás előtt... Ő most sokkal jobban szeret, mint eddig... Nem tudom, mi tévő legyek... Valaki volt hasonló helyzetben? Köszi a segítséget előre is!

(Ő 22 én 20)

2015. ápr. 6. 10:51
 1/2 anonim ***** válasza:
Ezek szerint valami nyomós ok miatt volt az a szünet,gondold át az egész kapcsolatot,üljetek le és beszéljetek mindent át.
2015. ápr. 6. 12:56
 2/2 anonim ***** válasza:
Velem volt ilyen, de engem mikor bekattant az agya mindennek elmondott és a többi.. és tűrtem tűrtem.. és szépen lassan kihalt a szerelem.. szerintem is gondold át miért szakítottatok..
2015. ápr. 6. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!