Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért történt meg ha utálom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért történt meg ha utálom?

Figyelt kérdés
Két éves párkapcsolatom van, nagyon jól megvagyunk a sráccal. Két hónapja ismertem meg egy másik fiút a barátnőm pasija révén az egyik házibuéi alkalmával. Már alegelején utáltam, szinte mindenben különbözött a véleményünk, folyton beszólogattunk egymásnak, olyan bunko, cinikus és egoista volt, ellenben nagyon jó pasi, akire csak úgy tapadtak a csajok, de ő mindenkivel úgy bánt mintha alsóbbrendű lény lenne. Az egyik kocsmázás alkalmával kicsit felöntöttem a garatra mivel éppen aznap vesztem össze a pasimmal. Hazaindultam, a srác utánam jött és már annyira elegem volt, hogy meg akartam pofozni, de ekkor ő megfogta a kezem, magához húzott és megcsókolt. Aztán lefeküdtem vele, de azóta az este óta már négyszer együtt voltam vele úgy. Nem tudom, hogy miért csináltam, és azt sem hogy mi legyen a barátommal aki folyton keres és a bocsánatomért könyörög. Szerintetek mit tegyek? 20 l

2015. ápr. 1. 02:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szerintem nem kamu. Ezerszer elmondtam már, nem vagyunk egyformák, és nem is illünk össze egyformán.

Kérdező, nyilvánvaló, hogy az új srác sokkalta nagyobb hatással van rád, mint a barátod valaha is lesz, vagy lehet. Szakíts vele, és kezdj az új fiúval, vagy legalább valami hozzá hasonló formátumú egyénnel. Talán most még úgy érzed, nem szereted, mert nincsenek kiforrott érzelmeid, de hidd el, ezerszer jobb egy ilyen pasas, mint az olyan, aki iránt langymeleg, semmitérő szerelmecskét tudsz csak kicsiholni magadból

2015. ápr. 2. 11:48
 12/13 szerintem_hujevagy válasza:

Három dolgot húznék alá hátha ez segít tisztán látni: "Két éves párkapcsolatom van, nagyon jól megvagyunk a sráccal." "éppen aznap vesztem össze a pasimmal" "Aztán lefeküdtem vele, de azóta az este óta már négyszer együtt voltam vele"

Ezek alapján korántsem vagytok/voltatok meg jól ne hazudozz magadnak. Hagyd el mert ez már csak vergődés. Másrészről van ebben rizikó hiszen, ha az új srác megkapott úgy, hogy közben a te barátnőd az ő csaja, akkor te is kerülhetsz ebbe a helyzetbe (valszeg fogsz is) de az élet ilyen.

Hátrább is léphetsz egy lépést és hagyhatod mindkettőt. Így legalább tisztulhat a dolog kicsit és jobban fogod látni mi is játszódik le benned.

2015. ápr. 2. 13:25
 13/13 anonim ***** válasza:
akárhogyanis... rib**c vagy... hagyd a barátod, nem érdemled meg... ne húzd tovább az idejét, vallj be neki mindent, és hagyd, hogy boldog legyen... ne a saját baromságaiddal törődj...
2015. ápr. 3. 00:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!