Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért történt meg ha utálom?
Figyelt kérdés
Két éves párkapcsolatom van, nagyon jól megvagyunk a sráccal. Két hónapja ismertem meg egy másik fiút a barátnőm pasija révén az egyik házibuéi alkalmával. Már alegelején utáltam, szinte mindenben különbözött a véleményünk, folyton beszólogattunk egymásnak, olyan bunko, cinikus és egoista volt, ellenben nagyon jó pasi, akire csak úgy tapadtak a csajok, de ő mindenkivel úgy bánt mintha alsóbbrendű lény lenne. Az egyik kocsmázás alkalmával kicsit felöntöttem a garatra mivel éppen aznap vesztem össze a pasimmal. Hazaindultam, a srác utánam jött és már annyira elegem volt, hogy meg akartam pofozni, de ekkor ő megfogta a kezem, magához húzott és megcsókolt. Aztán lefeküdtem vele, de azóta az este óta már négyszer együtt voltam vele úgy. Nem tudom, hogy miért csináltam, és azt sem hogy mi legyen a barátommal aki folyton keres és a bocsánatomért könyörög. Szerintetek mit tegyek? 20 l2015. ápr. 1. 02:11
3/13 anonim válasza:
Mondd el a pasidnak hogy mar ha akarnal se tudnal visszamenni mert nem voltal erkolcsos a masik sraccal meg ugyis fog alakulni
4/13 anonim válasza:
Geccc. Remélem csak áprilisi tréfa.
5/13 anonim válasza:
Sérteget, lenéz mindenkit, bunkózik ? Kell ennél férfiasabb motívum, tiszta matyó hímzés fel is kell próbálni rögtön. Valószínűleg a barátod bűne sokkal kisebb mint a tied, téged megbas*tak és te is megbas*tad a saját erkölcseidet... szép húzás volt.
Szakíts vele jobbat érdemel nálad, aki ilyen könnyen elárulja barátját annak egyedül kellene lennie hogy rendet tegyen a fejében.
7/13 bandi6891 válasza:
Valóban kamu szagot érzek,de az alap történet még igaz is lehet,tipikus "a rossz fiút választom,a jó fiú meg levegő"
8/13 anonim válasza:
Hagyd abba az áprilisi tréfálkozást, ha nem tudod leutánozni a 20 évesek stílusát.
9/13 A kérdező kommentje:
Nem kamu
2015. ápr. 1. 11:32
10/13 anonim válasza:
hallgass a szívedre melyiket szereted jobban és azzal legyél ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!