Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan esik rosszul a barátomtól, hogy a szex miatt fázom fel mindig és még csak fel sem ajánlja hogy fizeti a felét vagy valami?
A szexuális problémáknak sok oka lehet, de legtöbbször az illető saját múltjából, általában gyerekkori problémáiból, kellemetlenségeiből ered. Még ha tudod is a KÖZVETLEN fizikai okát annak, hogy JELENLEG mi okozta (hideg idő, stb), az csak apropóját adta, hogy valamelyik gyerekkori negatív élményedet felhozza. Nem feltétlen kell traumára gondolni, csak valami kellemetlen , feldolgozatlan gyerekkori kellemetlenségre, lehet ez szülő gyerek közötti probléma is akár.
Ezekről nem a partner tehet.
Elsősorban az ember igyekezzen saját maga megoldani a saját problémáit. Én legfeljebb vészhelyzetben szoktam segítséget kérni, meg erőteljesen akadályozott esetekben.
A másik meg, h írta valaki, jogosan: mi pasik az egyenes beszédből értünk.
Ne csak nekünk kelljen megismerni a nőket, a nőknek is kötelessége megismerni a férfi lélek és agy működését, mármint ami általában közös az adott neműekben.
A kémiai szerekkel meg én se értek egyet. Ez oké. Gyógynövény rulez. :) Kísérletezz. (A fogamz.g. tabikkal se értek egyet. Léteznek mechanikus kombinált módszerek is.)
De ALAPVETŐ és tartós megoldást az hoz, ha elmélkedsz a gyerekkorodon. Egy pszichoterapeuta segít, persze pénzbe kerül, és még akkor se biztos, h jó szakember. Nem javaslom, csak ötlet. Sose jártam pszichológusnál, nem tudom, mekkora sansz, h működik-e. Csak az tudom, mivel szakmám miatt pszichológus ismerőseim is vannak: sok szakember tele van pszichés problémákkal, szóval legjobb, ha önmagad elemzed a múltadat és a jelenedet, valamint az azok közötti összefüggéseket. Én is tizenévesen kezdtem elmélkedni ilyen szinten. Hajrá. (Ha huszonéves vagy, akkor meg pláne ideje.)
(közben küldött valaki egy sort, h írj neki priviben
- az NEM én voltam! Hanem az előző, meg a kettővel előtte levő.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!