Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Jogosan esik rosszul a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fényember kérdése:

Jogosan esik rosszul a barátomtól, hogy a szex miatt fázom fel mindig és még csak fel sem ajánlja hogy fizeti a felét vagy valami?

Figyelt kérdés
Nem új keletű a dolog. Januárban egyszer eléggé durván felfáztam (hideg padon ültem). Viszont azóta a szex után mindig felfázási tünetek jönnek elő de nagyon max 5-6 napig tart és annyira nem durva csak nagyon "csípek" mintha valami erős paprikával kentek volna be oda lent. Oké tudtam, hogy elmúlik, utána is olvasgattam ...aztán most eléggé be durvolt és nem akar elmúlni. Olvastam erről a tőzegáfonya kapszuláról azt olvastam olyan 2000 ft környékén van (nem akarok megint antibiotikumat mert roncsolja a flórámat..). Mondtam is barátomnak (ő ezekről a tünetekről meg hogy mennyire fáj persze tudott) és mondtam neki hogy majd próbálok valahonnan rá pénzt szerezni. Erre annyit mondott hogy jólvan. Hát oké...én meg arra gondoltam hogy ezt nem egyedül csináltam magamnak..neki is szerepe van benne...és nem tudom..jogosan esik rosszul hogy még csak fel sem ajánlotta?

2015. márc. 31. 21:17
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
0%

A szexuális problémáknak sok oka lehet, de legtöbbször az illető saját múltjából, általában gyerekkori problémáiból, kellemetlenségeiből ered. Még ha tudod is a KÖZVETLEN fizikai okát annak, hogy JELENLEG mi okozta (hideg idő, stb), az csak apropóját adta, hogy valamelyik gyerekkori negatív élményedet felhozza. Nem feltétlen kell traumára gondolni, csak valami kellemetlen , feldolgozatlan gyerekkori kellemetlenségre, lehet ez szülő gyerek közötti probléma is akár.

Ezekről nem a partner tehet.

Elsősorban az ember igyekezzen saját maga megoldani a saját problémáit. Én legfeljebb vészhelyzetben szoktam segítséget kérni, meg erőteljesen akadályozott esetekben.

A másik meg, h írta valaki, jogosan: mi pasik az egyenes beszédből értünk.

Ne csak nekünk kelljen megismerni a nőket, a nőknek is kötelessége megismerni a férfi lélek és agy működését, mármint ami általában közös az adott neműekben.

A kémiai szerekkel meg én se értek egyet. Ez oké. Gyógynövény rulez. :) Kísérletezz. (A fogamz.g. tabikkal se értek egyet. Léteznek mechanikus kombinált módszerek is.)

De ALAPVETŐ és tartós megoldást az hoz, ha elmélkedsz a gyerekkorodon. Egy pszichoterapeuta segít, persze pénzbe kerül, és még akkor se biztos, h jó szakember. Nem javaslom, csak ötlet. Sose jártam pszichológusnál, nem tudom, mekkora sansz, h működik-e. Csak az tudom, mivel szakmám miatt pszichológus ismerőseim is vannak: sok szakember tele van pszichés problémákkal, szóval legjobb, ha önmagad elemzed a múltadat és a jelenedet, valamint az azok közötti összefüggéseket. Én is tizenévesen kezdtem elmélkedni ilyen szinten. Hajrá. (Ha huszonéves vagy, akkor meg pláne ideje.)

2015. márc. 31. 22:00
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem felfázás,nekem is hasonló van minden szex után.Írj privit
2015. márc. 31. 22:03
 23/26 anonim ***** válasza:
Még annyit, hogy kineziológust viszont ajánlok, mindenkinek. mindenkit ért gyerekkorában olyan lelki sérelem, amit még nem dolgozott fel, mégis kihat a jelen életére, tudat alatt. Csak hát sokba kerül egy kineziológus... Viszont annál hatásosabb. És gördülékenyebb, mint egy pszichoterápia , sejtésem szerint. Kineziológusnál már jártam.
2015. márc. 31. 22:04
 24/26 anonim ***** válasza:
0%

(közben küldött valaki egy sort, h írj neki priviben

- az NEM én voltam! Hanem az előző, meg a kettővel előtte levő.)

2015. márc. 31. 22:05
 25/26 anonim ***** válasza:
35%
Hacsak nem jégből van a testrésze, ne mondd már, hogy miatta fázol fel. Nekem úgy hangzik, mintha kidörzsölne valamit. Legfeljebb szüntessétek be a behatolást egy időre.
2015. márc. 31. 22:14
 26/26 anonim ***** válasza:
64%
Nekem akkor voltak ilyen bajaim amikor a pasim más nőt is dugott. Szóval az úgy nem egészséges, hogy összekeverednek a váladékaitok, mert ő mással is hetyeg. Legalábbis ahogy leírtad nekem ugyanez volt.
2015. márc. 31. 23:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!