Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fényember kérdése:
Jogosan esik rosszul a barátomtól, hogy a szex miatt fázom fel mindig és még csak fel sem ajánlja hogy fizeti a felét vagy valami?
Figyelt kérdés
Nem új keletű a dolog. Januárban egyszer eléggé durván felfáztam (hideg padon ültem). Viszont azóta a szex után mindig felfázási tünetek jönnek elő de nagyon max 5-6 napig tart és annyira nem durva csak nagyon "csípek" mintha valami erős paprikával kentek volna be oda lent. Oké tudtam, hogy elmúlik, utána is olvasgattam ...aztán most eléggé be durvolt és nem akar elmúlni. Olvastam erről a tőzegáfonya kapszuláról azt olvastam olyan 2000 ft környékén van (nem akarok megint antibiotikumat mert roncsolja a flórámat..). Mondtam is barátomnak (ő ezekről a tünetekről meg hogy mennyire fáj persze tudott) és mondtam neki hogy majd próbálok valahonnan rá pénzt szerezni. Erre annyit mondott hogy jólvan. Hát oké...én meg arra gondoltam hogy ezt nem egyedül csináltam magamnak..neki is szerepe van benne...és nem tudom..jogosan esik rosszul hogy még csak fel sem ajánlotta?2015. márc. 31. 21:17
11/26 anonim válasza:
Aha, de majd a tőzegáfonyakapszulát meg vegye meg, amiről olvastál...
12/26 anonim válasza:
Talan ha nem pics anaciba ulsz le akkor nem fazol fel es ha rendesen kikezelteted akkor nem fazol mindig ra amugy meg ha ennyire nem illik ossze a phtok akkor nem vagytok egymasnak valok
13/26 A kérdező kommentje:
Meg nődokinál is voltam a fojásomat is kitenyésztette meg is vizsgált. Onnan gondolom hogy felfázás mert azért csak érzem mi bajom...másodszer meg onnan tudom hogy a szex miatt mert mindig a szex után jön vissza és különösen vigyázok arra hogy semmi hideg helyre se üljek stb..szóval máshogy nem fázhattam fel csak szex útján:)
2015. márc. 31. 21:24
14/26 RRR válasza:
keress egy másik dokit,aki lelkiismeretes
15/26 A kérdező kommentje:
Ja meg normálisan felszoktam öltözni:)
2015. márc. 31. 21:25
17/26 anonim válasza:
jobban is vigyázhattál volna a punidra :c
18/26 anonim válasza:
Nekem eszembe sem jutott volna elkérni az árát.
19/26 anonim válasza:
Nekem is gyanús, ha január óta még mindig előjön és szex után... Nem lehet, hogy a barátodtól kapsz el valamit folyamatosan? Menj el még egyszer nődokihoz, ha nem mondod neki, hogy még mindig probléma van, azóta és szex után, honnan tudná?
Ha pedig tényleg valamit a barátodtól kapsz vissza, akkor ő is kezeltesse ki magát a gyógyszert pedig mindkettőtöknek fizessétek felesben, szerintem ez a minimum. Egy pasi sem ér annyit hogy beteg legyél miatta.
20/26 anonim válasza:
Ez azert van mert tele vagy bakteriumal amit szexel ide oda atviszel, es a vizeletedet kellene elvini kitenyeszteni mert a bakteriumok allandoan vissza jonnek... Ha abortuszra vagy orvosagra nemi betegsegre elvarnal penzt jogos lenne, de egy megfazasra szerintem nem..De a legegyszerub az volna ha megkerned a baratod hogy segitsen ki, mert a nema gyereknek az annya se erti a szavat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!