Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most akkor konkrétan hogy is van? Normális ez?
Van egy lány akibe szerelmes vagyok már 3,5 éve, amióta ismerjük egymást, megbeszéltük hogy ő nem érez tobbet barátságnál.
Tegnap este SMS eztünk egy kicsit, rákérdeztem hogy mi volt az ami miatt igazából köztünk sosem lett semmi
"Nem tudom.. De en nagyon szeretlek téged. Nem tudom mi lenne velem ha elveszítenélek. De ez az évek során alakult ki. Es nem szerelem. Szeretet. Ami jóval erősebb kötődés. "
Ez volt rá a válasz.
Aztán megkérdeztem hogy mit reagált volna hogyha az este mikor találkoztunk (napi szinten találkozunk) megcsókoltam volna.
"Nem tudom mi lett volna de Megijednek de majd egyszer kipróbáljuk"
Na most akkor ez mi? Mégis érezhet valamit? Vagy ez hogy jott neki hogy majd kipróbáljuk?
Most a tavaszi szünetben egyedul leszek itthon, lehet hogy fog itt aludni.
18/F
17/L
2: Ezt elmagyarázod? Ha valaki a barátom, és viszonzatlan szerelem van köztünk, akkor az miért is szünteti meg a barátságot? Nem értem. Mind2 helyzetben voltam már, és sosem gondoltam, hogy egy barátságmegszüntető ok.
Ha 10 nem lehet, akkor 8 se legyen? Nem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!