Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kisugárzással.
Én pl le se fogytam, szebb se lettem, de sugárzik rólam a boldogság, ami persze meglátszik az ember arcán. Szívbajos sem vagyok, ha leszólít valaki, inkább elkezdünk incselkedni, flörtölni. Máris sokkal vonzóbb az ember.
A vonzalom nem egzakt dolog....sőt néha nem is tudjuk megindokolni az okát. Ha mindkét fél részéről kölcsönösen meg van az szerencse, ha csak az egyik fél részéről az baj.
Legtöbbször nem is külsőségekben keresendő a válasz...a harmóniát keressük a másikban. Nem kell magyaráznom, milyen kiábrándító tud lenni, egy finom törékeny Nőies külsőhöz nem passzoló hang, vagy idétlen mosoly....a többi apróságról már nem is beszélve....és természetesen férfiben ugyanez visszafelé.
37F
3# annyira unalmas már ez az általánosítás, de tényleg. Azért nem minden nő ilyen, nekem a volt párom rongyos havi 60 ezer forintot keresett és mégis vele voltam 6 évig. Se háza nem volt, se kocsija. Talán nem pláza cicákkal kellene ismerkedned, és nem ez lenne a véleményed.
A kérdésre válaszolva, én átlagos nőnek tartom magamat szépségversenyt sose nyernék , mégis mindenki azt mondja hogy a nézésemnek, az arcomnak és a viselkedésemnek van egy pozitív kisugárzása, amivel megfogom az embereket :)
Egyesek szerint csak a külső számít (akik eleve szépnek születtek), nekik is igazuk van.
Mások szerint csak a belső számít (akik nem születtek eleve szépnek), nekik nincs igazuk... :-)
Tehát valakihez nem azért vonzódunk, mert kivállóan tud differenciálszámításokat végezni... :-)
A nőkön tökéletesen megfigyelhető, hogy kifejezetten vonzónak tartják azokat a pasikat, akik vakmerőek, rendelkeznek nagy halandzsadumával, az nem is érdekes, hogy igaz-e... :-)
Szerintem meg a vonzás az egy összetett dolog, tulajdonképpen bármelyik nőt megdugnám, maximum egyiktől elhánynám magam, a másiktól nem... :-)
Éppen ezért nem dugok meg minden nőt, sőt az igazán szép nők közül sem vonz mindegyik, kell valami plussz, ami minden embernél mást jelent.
Az összképnek kell vonzónak lennie, vannak akik szerint a külső megszerez, a belső megtart.
netszerelem
szal nem feltétlen ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!