Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátommal három hete járok, és ma mondtam meg neki, hogy biszex vagyok. Azt mondta ez undorító, és kicsit összekaptunk. Mit tegyek? L
Talán az lehet a baja, hogy így már mindenkire féltékenykedhet mert ugye nem csak fiúkkal nem akar majd szívesen elengedni bulizni.
Te meg ne tegyél semmit mert nem is tudsz.
Melyik embertípus vagy? Akit meg lehet észérvekkel győzni vagy aki a szívére hallgat?
Ha az első, menten levezetem, miért és hogyan kéne páros lábbal kirúgnod. Ha a második, tök mindegy, ki mit mondd, nem fogunk meggyőzni arról, hogy menekülnöd kéne.
Lehet én vagyok fura, de én szeretném tudni, mielőtt járni kezdek valakivel, hogy milyen szexuális beállítottságú.
Félreértések elkerülése végett; abszolút semmi problémám a homoszexuálisokkal, biszexuálisokkal (sőőőt, számos barátom is valamelyik tábort erősíti); viszont én sem szívesen járnék egy biszex fiúval.
Egyszerű indok; túl féltékeny lennék.
Szerintem ezt előbb le kellett volna tisztázni. Sajnos ha ő elutasító a nem heteroszexuálisokkal kapcsolatban, akkor nincs mit tenni. :/
Gyakorlatilag akkor most a barátod undorítónak tart, azon csodálkozok ha még együtt vagytok, valószínűleg már nem sokáig. Akit ez a dolog zavar az nem fog együtt lenni egy biszex emberrel... ezzel nincs mit tenni.
Én például olyannal nem lennék együtt akinek ez undorító. Elég hülye gondolkodásmódja lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!