Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
10 hónapja vok eggyütt a barátommal (vagyis 2 napja szakítottam vele mert csúnnyán összekaptunk. Azóta smseket ír hogy menj a pasidhoz stb. (tudja hogy nincs senkim) viszont szeretem őt és nehéz nélküle lenni. Várjak hogy jöjjön békülni?
Őszinte legyek..Nem fogja megtenni.Az én pasim is ilyen hogy mondja hogy "Biztos van másvalakid legyél vele boldog" pedig már tizmilliószor kiabáltam a fülébe hogy nincs senki.Szoval ha én nem hívtam volna fel akkor még most se lennénk eggyütt.
Ő most abban a gondolatban van hogy te most összejössz egy másik pasivl és vele biztos boldogabb leszel.De az biztos hogy szeret téged csak ő is ilyen makacs fajta nem akarja belátni a hibáit.
Hívd fel telefonon!
az biztos hogy szeret ha ilyen sms-t ir mert féltékeny vagy valami.
de attol függ ki volt a hibás az összekapásban.
az menjen békülni aki hibás volt
Jesszus ilyenkor suli?Hogy megy ez nálatok?Nálam már több mint 1 hónapja vakáció van.Nem is adnak nektek nyáriszünetet?
Amugy meg szerintem is te hívd felmert az tuti nem fog téged felhívni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!