Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz a kor nem számít egy kapcsolatban?
17 év van koztunk, de nagyon szeretjuk egymast..ti errol mit gondoltok?
17/L
De számít! Ilyen korkülönbségnél és ilyen korarányoknál nagyon is!
És lehet, hogy nem most, hanem majd pár év múlva fogod érzékelni.
Az egy generációs különbség már köztetek, aminél igen is számíthat a kor.
Te még egy tinilány vagy, ő meg már egy felnőtt férfi.
És ha ő 3 év múlva házasságot akar, gyerekeket, akkor te 20 évesen majd férjhez mész és szülsz 2 gyereket? És ez csak egy példa volt. Vagy eltelik 10 év, a pasi már "öregnek" fogja érezni magát hozzád, te még mindig fiatal leszel és majd elkezd féltékenykedni, hogy majd te lecseréled egy fiatalabbra, ami majd jól megmérgezi a kapcsolatokat. Vagy lesz egy gyereketek, viszont te még majd szeretnél, ő viszont már a korát tekintve többet nem akar és majd ezért lemondasz a vágyaidról? És még lehetnek más buktatók is.
Vagy te még élnél, szórakoznál, kikapcsolódnál egy pár év múlva is, és most nem a diszkóról beszélek, csak elmenni valahová, iszogatni, beszélgetni, stb., ő meg már inkább az otthoni nyugodtságra vágyik, de meg otthon punnyadsz majd, csak mert 17 évvel idősebb pasid van?
Ez most még nagyon szép és jó, de hidd el, hogy majd egy pár év múlva rájössz, hogy igen is sok ez a 17 év.
Jaj drága naiv lelkecskéim!
Tudjátok mennyi rafinéria szorulhat egy 17 éves csajba?
Tudjátok ha érzelmileg éretlen, hogy taccsra tud vágni egy 34 éves pasit érzelmileg?
Vagy hisztek, vagy nem egy sokat megélt embernek. Megjártam a mennyet és a poklot. Megéltem hasonlo szitukat is.
Két ember kapcsolata soha nem kor, hanem személyiség függő! Ugyan ugy tönkreteheti egy idős pasi a fiatal lány életét mint forditva, a kiscsaj a férfiét.
Hagyjuk az előre gondolkozást!
Mert majd ki akar gyereket, ki akar szórakozni, ki lesz féltékeny, stb.
Ha ki se probáljátok bánni fogjátok. Bennetek marad a bizonytalanság érzése.
Nap mint nap beülök az autoba pedig esélye van, baleset érhet.
Kedves 17 éves! Bp-i viszonylatban kb annyi az esélye hogy gyalogosan balesetér, mintha a 28 évessel rosszul sül el a kapcsid! Mégis kimész az utcára.
Muszály?
Szeretve lenni és szeretni is az!
Bárcsak elmondhatnám ezeket a baráti mondatokat valakinek! Akinek már soha nem fogom tudni elmondani!
Szia.
Az én véleményem szerint rövid tavon nem gond ha idősebb a párod..De hosszu ido elteltével igen is problémákat okozhat..attol még szerethet.(most)
De,pl pár év és ő házasodni akarna és családot alapítani,ami ugye ennyi idősen(neki) teljesen normális lesz. Neked viszont túlságosan korai,férjhez is menni és gyereket szülni. Mivel,te még közép suliba jarsz,és gondolom a terveit között van főiskola vagy egyetem,bulizás,egyszóval szórakozni és élvezni a fiatalságodat. Ideig óráig jó lesz együtt,de évek elteltével megvaltoznának a dolgok. Szoval szerintem ne ábrándozz arról hogy ő lesz a férjed..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!