Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak/urak! Nektek mennyire számít egy kapcsolatban a nő anyagi háttere?
Figyelt kérdés
2014. júl. 31. 20:52
1/7 A kérdező kommentje:
Ok hogy a férfi dolgozzon, de elvárás-e a részetekről a mai világban hogy a nő is dolgozzon?
2014. júl. 31. 20:53
2/7 rocket32 válasza:
Jobb, ha a nőnek is van annyi pénze, hogy ha pl. nyaralni szeretnék menni, akkor ne nekem kelljen fizetni az utolsó üdítőt is.
Az se jó, ha a nő sokkal gazdagabb, mert zavar, hogy ami neki nem nagy összeg, az nekem nagy összeg.
Persze, nem feltétel, de nálam sokat számít.
3/7 Láttál már,de mégse :) válasza:
Hát én egy miliárdos nimfóra hajtottam mindig is,de végül ez nem jött össze sajna :/ :D
Csóró,mint én,tehát semennyire.
4/7 anonim válasza:
egyáltalán nem zavarna ha többet keres, legalább többet tudunk félretenni bármire. De dolgozzon, mert nem fogom eltartani csak azért mert nő...
5/7 anonim válasza:
Ha szeret és én vagyok neki a tökéletes és nem egy plázap.csa, akkor nem zavarna...
6/7 anonim válasza:
Szerintem dolgozzon a nő, ő is keressen normális munkával pénzt, és el is várom, hogy hozzáadjon a lakás/ház/kocsi/egyéb dolgok fenntartásában, ha nem is fele-fele, akkor fizetésarányosan. Illetve, úgy gondolom, hogy én gáznak érezném,h a csak otthon lenne és nem érezné problémásnak, hogy ő nem keres, csak azt várja el, hogy eltartsam.
7/7 anonim válasza:
nemszámít , de legyen benne tartás és ismerje a munkát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!