Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy kapcsolatban nektek mennyire számít, hogy milyen munkahelye van a párotoknak?

Figyelt kérdés

pl. én érettségivel egy gyárban dolgozom minimálbérért. Annak idején nem az én hibám volt, hogy nem tudtam tovább tanulni (de ez hosszú) most meg valahogy már megelégszem ezzel és így huszonévesen nem bírnék újra tanulni.

Pasik nálatok ez kizáró ok, vagy nem annyira mérvadó?

2015. febr. 24. 15:33
 1/3 anonim ***** válasza:
nem
2015. febr. 24. 15:36
 2/3 kolosszus22 ***** válasza:

Nálam nem mérvadó, szerintem a férfiak legtöbbjénél sem, fordítva viszont már tapasztalataim alapján inkább az szokott lenni. Nők inkább finnyásak arra, hogy a pali mit dolgozik és mennyit keres, még akkor is ha pl. az adott nő csak egy szimpla bolti eladó.

28F

2015. febr. 24. 15:38
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem inkabb az szamitana hogy csak pl reggeltol 8oraba dolgozzon, mivel en muszakolok ez pedig gyerek szempontjabol igy idealisabb.
2015. febr. 24. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!