Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Titeket mennyi idő után, milyen módon mutatott be a barátotok a haverjainak?
Lassan 3 hónapja vagyunk együtt, komoly a kapcsolatunk.
Sajnos a távolság miatt csak heti egy alkalommal látjuk egymást.
Én már említettem, hogy a barátnőim megismernék őt, szívesen bemutatnám nekik. De, hogy ő nem szeretné, meg azt a rövid időt is inkább velem töltené. Persze, nem lennénk velük egész nap, hanem csak összefutnánk.
Szerintetek is felesleges?
Az első "randinkon" együtt mentünk fesztiválozni a barátaival. Tehát tulajdonképpen hamarabb ismertem meg a barátai egy részét, mint ahogy összejöttünk.
De van olyan barátnőm, akivel kb. 4-5 éve nagyon jóban vagyunk, mondhatni sülve-főve együtt, mégsem ismerem a barátját, mert ő egyszerűen nem akar engem (és a barátnőm többi barátnőjét sem) megismerni. És igen, szerintem ez baromi gáz. És szarul is esik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!