Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok ahhoz hogy ha a barátotok elmondaná hogy egy eladói állásnál többre nem tart jónak titeket?
De nagyra van itt mindenki az önértékelésével. Inkább becsüld meg a párodat, hogy őszinte, és nem hazudja be neked azt, amire nem is vagy képes! Volt egy lány ismerősöm, aki hobbiból festett, aztán azt mondta neki a párja, hogy hatalmas tehetsége van a művészethez, érdemes lenne pályát váltania, mert a HR semmit se ér, át is iratkozott egy művészeti suliba, mert elhitte, és fél év után teljesen összeomlott, mert szembesült a valósággal, és az elvárásokkal. A kapcsolatuk pedig tönkre is ment, mert a párján vezette le a kudarcát a lány.
Lehet írkálni, hogy kamu, sajnos nem az. :(
Én dolgoztam bolti eladóként (már nem szerencsére), de engem tuti vérig sértene... :D Tudom, milyen emberek és milyen szinten tudnak lenne a boltokban. Persze, tisztelet a kivételnek.
Én beszélnék vele erről, hogy mégis ezt mire alapozza. Aki két nyelvet beszél és felvettek egy egyetemre, az azért messze jobb állapotban van, mint egy átlagos bolti eladó.
Beszélj vele, de légy résen, ha ő valóban ilyen az élet más területein is, és hajlamos mások kritizálására, akkor érdemes lehet megfontolnod, hogy vele maradsz-e vagy sem. Nekem kis híján az életem tette tönkre a volt barátom, aki ilyen "véleményeket" és "tanácsokat" mondott pár naponta. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!