Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Utálom az életem! Van még valaki ezzel így?
Én nagyon sokáig, több mint 1 évig így voltam. Most már nem.
Rossz tud lenni egy viszonzatlan szerelem. Amit ilyenkor tehetsz: foglald el magad mással, legyél sokat barátokkal, bezárkózni nem szabad! Különben csak még jobban befordulsz. Természetes, hogy mindig körülötte jár az agyad, de szükség van rá, hogy néha valami elterelje a figyelmedet róla.
Mást csak akkor keress, ha már túl vagy ezen a szerelmen. Az ismerkedés jót tehet, de egyenlőre csak barátkozz.
Fiú vagyok.
Igen,nem akarok magamba zárkózni,de ilyenkor utálom a társaságot.Nem vagyok képes másokkal találkozni.
Nálam is egy éve van a reménytelen szerelem. De most már eljutottam odáig, hogy muszáj lesz kilépnem ebből mert nem akarok még több időt elpazarolni feleslegesen. Persze, fáj hogy nem lehetek vele de úgysem lesz jobb...
Tényleg próbáld elfoglalni magad,ismerkedj ha úgy van, tereld el a gondolataid. Kitartást!!!:))
20/L
Néha kell 1-2 egyedül töltött nap... de nagyon fontos, hogy ne csinálj ebből rendszert! Igenis rá kell venned magad, hogy másokkal találkozz és más dolgokkal foglalkozz. Nekem az szokott lenni a legnehezebb, amíg ráveszem magam, hogy kimozduljak... ha ez megvolt, onnantól már jobb.
Én sajnos bezárkóztam, és rettenetesen magam alá kerültem az alatt az 1 év alatt. Mint egy örvény, egyre jobban lehúzott. Nem tanultam, nem volt kedvem enni, egész nap a gép előtt ültem stb. már nagyon bánom, hogy így elcsesztem azt az időszakot. Még nem álltam fel teljesen, de már azon vagyok. Te ne juss idáig!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!