Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy tudnám vissza kapni őt?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnám vissza kapni őt? Rájöttem, hogy még mindig őt szeretem.

Figyelt kérdés

Hat éve ért véget a kapcsolatom, azóta volt másik hosszabb is.

Na akivel együtt voltam ő volt az első szerelmem 4 évig együtt voltunk, megkérte a kezem, csak én hülye megcsaltam őt.

Azóta ugye el telt nagyon sok idő, most szakítottam a párommal, mert rájöttem, hogy még mindig a volt vőlegényem szeretem.

De neki azóta komoly kapcsolata van, írtam is neki jó múltkor egy kis mondva csinált ürüggyel egy fénykép kacsán, hogy mennyire megnézném, de nem igazán úgy reagált ahogy vártam. Utána még a drága párja is írt nekem, hogy jó lenne ha nem írogatnék. Ez tényleg olyan borzasztó nagy gond volt??

A lényeg, hogy szeretem, vissza akarom kapni őt. Szerintetek van még rá esély? A mostani párjával kb. egy éve vannak együtt.

2015. márc. 17. 12:49
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
93%
Igen borzasztó nagy gond ... Összetörted a szívét te k... Hagyd békén ez a hajó el úszott, örökre!!!! Anyám te semmire kellő....
2015. márc. 17. 12:51
 2/13 anonim ***** válasza:
Sajnos szerintem be kell latni hogy vege. Ha az urugyre kellemesebben reagalt volna vagy valami, akkor talan meg lehetne nemi esely de igy mar nincs. :( Foleg ha meg a baratnoje is rad irt.. Ne haragudj, de en csak azt tudom tanacsolni hogy engedd el. De ne menj vissza a friss exedhez, hiszen mellette nem sikerult elfelejtened a volt volegenyed, akkor meg minek? Majd jonni fog valaki, tudom sovany vigasz, de sajnos el kell felejtened :(
2015. márc. 17. 12:56
 3/13 anonim ***** válasza:
Őszintén: nem sok esélyed van. Továbblépett. Egy év már hosszú időnek számít. Ennyi idő után már kialakul egy kapocs közöttük. Nekem is rosszul esne, ha írna a páromnak az exe. Az ilyen dolgot tiszteletben kell(ene) tartani. Elhiszem, hogy szereted és megbántad amit tettél (ami nem volt gyenge-főleg hogy meg is kérte a kezed) De mindenki érettebb okosabb lesz idő elteltével. Most hogy ezekből tanultál, legközelebb ha találkozol valakivel, aki iránt hasonló módon fogsz érezni mint a volt párod, jobban fogod értékelni. Az még nem számít gondnak, hogy ráírtál, hanem a szándék "vissza akarod őt kapni" Nyilván a párja is ezt levágta, s azért írt neked. Gondolj az ő helyzetébe is.
2015. márc. 17. 12:57
 4/13 anonim ***** válasza:
szégyentelen r. banc vagy, ugye tisztában vagy vele?
2015. márc. 17. 12:59
 5/13 A kérdező kommentje:

Nem vagyok az aminek írtál! Akkoriban fiatalok voltunk, a kapcsolatban tönkrement valami és ezért történt.

Igazából úgy reagált rá, hogy nem tudja hogy hol lehet az a kép de emlékszik rá. Megkérdezte, hogy hogy vagyok mi van velem aztán elköszönt.

Tudom, hogy kialakulhat egy kapocs közöttük, de azt tudom, hogy engem mennyire szeretett és képtelen vagyok elhinni és belegondolni is, hogy mást úgy tudna szeretni ahogy engem.

Azt kihagytam, hogy míg nem volt együtt a leányzóval, akkor előtte volt, hogy párszor beszélgettünk, kicsit nosztalgiáztunk, de semmi komoly.

2015. márc. 17. 13:04
 6/13 anonim ***** válasza:
93%
De az vagy hiszen megcsaltad, ráadásnak a vőlegényed volt! :)
2015. márc. 17. 13:07
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Mivel Te csaltad meg Őt a válasz az hogy sehogy.

Ez a vonat már elment, és kár ezen keseregni... legközelebb jobban meggondolod kivel fekszel össze.

Annyit sikerült elérned az Exednél, hogy adtál egy csontot a párjának amin lesz ideje rágódni...ha ez volt a célod akkor bejött...de ez fordítva is elsülhet.

Ilyen dolgokat diszkréten és személyesen szoktak megbeszélni, mert senki sem szereti ha egy Ex előkerül!!!

37F

2015. márc. 17. 13:07
 8/13 A kérdező kommentje:

De valahogy akkor is megpróbálnám, tudom tudom hogy nem szép dolog de egyszerűen nagyon erősek az érzelmeim.

Írjak neki, hogy még mindig szeretem őt?

2015. márc. 17. 13:17
 9/13 anonim ***** válasza:

Hagyd őt békén, van egy jó kapcsolata szép élete ne rontsd el!

Attól mert neked nem Happy az életed attól nem kell máséba beleavatkozni.

2015. márc. 17. 13:23
 10/13 anonim ***** válasza:

Annyit tehetsz, hogy személyesen találkoztok(feltéve hogy az exed ebbe belemegy), őszintén elmondod az érzéseidet, majd elköszönsz. A labda az Exednél van, és tetszik vagy sem, de el kell fogadnod a döntését!!! Teljesen felesleges győzködni, a nyakára járni, mert avval csak elijeszted....lehet hogy éveket kell várnod Rá!!!

Legjobb esetben annyit el tudsz érni Nála, hogy ha valamilyen okból véget ér a mostani kapcsolata akkor ad Neked még egy esélyt.....de a férfiként ennek nem túl sok esélyt adnék!!!

37F

2015. márc. 17. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!